Euroshoppen voor PAX Kinderhulp

De lokale werkgroep van PAX Kinderhulp in de hele maand september tweedehands kleding verkopen om geld in te zamelen. Dat gebeurt bij de kledingmarkt op sportpark De Mossendam en onder de noemer Euroshoppen. De werkgroep in de Hof van Twente biedt onder meer kinderen uit Berlijn een vakantie aan bij gastgezinnen in Oost Nederland. Daarnaast helpen ze Syrische en Iraakse Vluchtelingenkinderen maar ook kinderen uit de eigen gemeente met kleding en speelgoed. Euroshoppen kan de hele maand september op maandag, woensdag en vrijdag van 09:00 uur tot 12:00 uur.

Gerelateerde berichten

  • Kleding en Speelgoedhuys Mossendam weer geopend15 april 2021 Kleding en Speelgoedhuys Mossendam weer geopend Het Kleding en Speelgoed Huys op sportpark De Mossendam is weer geopend. Een aantal vrijwilligers heeft de accommodatie weer up to date gemaakt om met name voor de minima gratis kleding […]
  • Kledingbank tijdelijk naar Het Proathuus20 oktober 2020 Kledingbank tijdelijk naar Het Proathuus De Kledingbank van Doors Wide Open verhuist tijdelijk naar Het Proathuus in de Grotestraat. Vanwege de verscherpte Corona-maatregelen mag daar voorlopig geen eten en drinken meer […]
  • Scholen zamelen ondergoed in voor kledingbank21 november 2014 Scholen zamelen ondergoed in voor kledingbank De zes Goorse basisscholen gaan kinderondergoed inzamelen voor kledingbank 'Van Katoen'. Deze is sinds kort gevestigd in de Goorse Wijnkamp en bedoeld voor mensen die het niet breed […]
  • Goors trio op de pedalen voor een toekomst zonder Alzheimer14 september 2021 Goors trio op de pedalen voor een toekomst zonder Alzheimer De broers Roy en Mark Escher gaan komende zaterdag samen met Gerco Weeink, een fietstocht van 120 kilometer maken met als doel zoveel geld in te zamelen voor de bestrijding van Alzheimer. […]
  • Goorse Tempo Team-bikers klaar voor Duchenne Heroes8 september 2021 Goorse Tempo Team-bikers klaar voor Duchenne Heroes De Goorse Tempo Team-bikers zijn er klaar voor. Komende zaterdag gaan ze onderweg naar het Duitse Echternacherbruck aan de Luxemburgse grens waar de start is op zondag 12 september. Daar […]