Euroshoppen voor PAX Kinderhulp

De lokale werkgroep van PAX Kinderhulp in de hele maand september tweedehands kleding verkopen om geld in te zamelen. Dat gebeurt bij de kledingmarkt op sportpark De Mossendam en onder de noemer Euroshoppen. De werkgroep in de Hof van Twente biedt onder meer kinderen uit Berlijn een vakantie aan bij gastgezinnen in Oost Nederland. Daarnaast helpen ze Syrische en Iraakse Vluchtelingenkinderen maar ook kinderen uit de eigen gemeente met kleding en speelgoed. Euroshoppen kan de hele maand september op maandag, woensdag en vrijdag van 09:00 uur tot 12:00 uur.

Gerelateerde berichten

  • Kleding en Speelgoedhuys Mossendam weer geopend15 april 2021 Kleding en Speelgoedhuys Mossendam weer geopend Het Kleding en Speelgoed Huys op sportpark De Mossendam is weer geopend. Een aantal vrijwilligers heeft de accommodatie weer up to date gemaakt om met name voor de minima gratis kleding […]
  • Kledingbank tijdelijk naar Het Proathuus20 oktober 2020 Kledingbank tijdelijk naar Het Proathuus De Kledingbank van Doors Wide Open verhuist tijdelijk naar Het Proathuus in de Grotestraat. Vanwege de verscherpte Corona-maatregelen mag daar voorlopig geen eten en drinken meer […]
  • Scholen zamelen ondergoed in voor kledingbank21 november 2014 Scholen zamelen ondergoed in voor kledingbank De zes Goorse basisscholen gaan kinderondergoed inzamelen voor kledingbank 'Van Katoen'. Deze is sinds kort gevestigd in de Goorse Wijnkamp en bedoeld voor mensen die het niet breed […]
  • Doors Wide Open: ‘Donatie met tegenprestatie’25 augustus 2022 Doors Wide Open: ‘Donatie met tegenprestatie’ In de categorie 'Een heitje voor een karweitje' is de stichting Doors Wide Open een actie begonnen om bedrijven te bewegen om geld te doneren voor de stichting die zich inzet voor minima […]
  • Zippy Toys bezig aan laatste dagen27 mei 2022 Zippy Toys bezig aan laatste dagen Na de sluiting van Sport Inn is ook speelgoedwinkel Zippy Toys aan de laatste dagen bezig. De winkel van Judith Zuidberg gaat na morgen niet meer open. Grote prijsontwikkelingen in de […]