Twenthe en Hector winnen oefenduels

Twenthe heeft vandaag de oefenwedstrijd in en tegen Bentelo met 0-5 gewonnen. Stijn Jeurlink scoorde twee keer voor de Goorse Tricolores. De overige treffers kwamen op naam van Lars Haafkes, Luuk Freriksen en Koen Morsink. Ook Hector kwam in actie en won, na de 1-2 nederlaag van afgelopen dinsdag tegen Zenderen Vooruit, vandaag van Sportclub Haarlo (foto). Na een ruststand van 0-0 werd het in het Gelderse dorp uiteindelijk 1-4. Voor de groen witten waren wist aanvoerder Wesley Zwoferink twee keer het net te vinden. Ook Raul Jimenez en Berthil Schabbink scoorden voor Hector. GFC speelt komende dinsdag een oefenduel tegen Witkampers.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe afgedroogd in Bathmen. Hector gelijk tegen Diepenheim18 september 2022 Twenthe afgedroogd in Bathmen. Hector gelijk tegen Diepenheim Twenthe kende een belabberde generale voor de seizoensstart van volgende week. Het laatste bekerduel werd met maar liefst 5-0 verloren van ABS in Bathmen (foto). Bij rust was het 2-0. […]
  • Hector en Twenthe winnen laatste competitieduels6 juni 2022 Hector en Twenthe winnen laatste competitieduels Hector en Twenthe hebben de afsluitende competitie-wedstrijden in de vierde klasse B beiden gewonnen. Twenthe won op eigen veld van Sportclub Neede met 5-1. Voor de Goorse Tricolores […]
  • Thuiswedstrijden voor Goorse clubs2 april 2022 Thuiswedstrijden voor Goorse clubs De eerste elftallen van de Goorse voetbalclubs spelen dit weekeinde alle drie een thuiswedstrijd. GFC treft vanmiddag in de vierde klasse F het laag geklasseerde Lemele op sportpark […]
  • Hector wint weer en doet goede zaken3 maart 2022 Hector wint weer en doet goede zaken SV Hector won vandaag voor de derde keer dit seizoen en deed na de overwinning van afgelopen zondag tegen Rietmolen (4-1) ook op deze donderdagavond uitstekende zaken in de strijd om […]
  • Alleen Hector in actie, mokerslag voor Twenthe-middenvelder13 november 2021 Alleen Hector in actie, mokerslag voor Twenthe-middenvelder Hoewel er dit weekend geen officiĆ«le speelronde is, komt sv Hector toch in actie voor de competitie. De ploeg speelt namelijk de inhaalwedstrijd op het eigen complex tegen VIOS uit […]