Rolstoeltennisser Ter Hofte geselecteerd voor World Team cup

De Goorse rolstoeltennisser Maarten ter Hofte is geselecteerd voor het Nederlands juniorenteam dat van 27 september tot en met 3 oktober meedoet aan de World Team Cup op het Italiaanse eiland Sardinië. De landenwedstrijd is te vergelijken met de FED-Cup bij de valide tenissers. Het is de tweede keer dat Ter Höfte hiervoor is uitverkoren. Twee jaar geleden reisde hij voor hetzelfde toernooi naar Israël. Voordat het vertrek naar Italië speelt de Gorenaar nog twee internationale toernooien; in het Franse Tarbes en in het Belgische Knokke.

Gerelateerde berichten

  • Brons voor ter Hofte op Sardinië5 oktober 2021 Brons voor ter Hofte op Sardinië De Goorse rolstoeltennisser Maarten ter Höfte is met het Nederlands juniorenteam derde geworden op de World Team Cup op Sardinië. Nadat de kruisfinale tegen Japan werd verloren werd dit […]
  • Wisselende resultaten Ter Hofte in Turkije26 april 2021 Wisselende resultaten Ter Hofte in Turkije De Goorse rolstoeltennisser Maarten ter Hofte speelde in de afgelopen week twee prestigieuze toernooien in Turkije en kwam daar tot wisselende resultaten. Hij begon uitstekend in Antalya […]
  • Goorse ondernemers ondersteunen topsporter Maarten ter Hofte1 mei 2022 Goorse ondernemers ondersteunen topsporter Maarten ter Hofte Rolstoeltennisser Maarten ter Hofte is deze week zelf verrast terwijl hij juist zijn verrast zijn ouders wilde verrassen. Hij wenste dat hij zijn ouders kon bedanken door ze een dag te […]
  • Ter Hofte naar Turkije voor twee prestigieuze toernooien8 april 2022 Ter Hofte naar Turkije voor twee prestigieuze toernooien De Goorse rolstoeltennisser Maarten Ter Hofte is vertrokken naar het Turkse Antalya waar hij in de komende twee weken twee prestigieuze toernooien zal spelen en hoopt de nodige punten te […]
  • Ter Hofte zegeviert in Frankrijk13 september 2021 Ter Hofte zegeviert in Frankrijk Maarten ter Hofte heeft weer twee overwinningen toe kunnen voegen aan zijn toch al imposante palmares. De Goorse rolstoeltennisser won tijdens het internationale junioren toernooi 'Les […]