Suus is kinderwagen (niet meer) kwijt (update)

De lief- en leedredactie ontving vandaag een mailtje van de driejarige Suus Kappert. “Ik was gisteren aan het spelen in het speeltuintje tussen de Blauwververij en de Posthuisstraat, later in het speeltuintje aan de Sterkerij. Toen ik thuiskwam was ik mijn roze kinderwagentje vergeten. Toen ik later met mama ging zoeken was het kinderwagentje weg. Wie heeft het (per ongeluk) meegenomen? Ik wil er graag weer mee spelen. Bel je me (0547-275008) of mijn moeder, Yolanda (06-15160048)?”

Update: Het kinderwagentje is door onbekenden weer teruggezet onder de carport van de familie Kappert. Suus zegt enorm blij te zijn.

Gerelateerde berichten

  • Suus op zoek naar haar rode step5 oktober 2014 Suus op zoek naar haar rode step Sinds vrijdag is de kleine Suus ontroostbaar vanwege de vermissing van haar rode step. De met een Hawaii-slinger versierde step is ze kwijtgeraakt bij het speeltuintje aan de Blauwververij […]
  • Gorenaar bundelt reisverhalen in ‘De doodgraver van Ciutadella’13 september 2015 Gorenaar bundelt reisverhalen in ‘De doodgraver van Ciutadella’ Gerben Kappert heeft zijn literaire kunststukje voltooid. Zijn boek 'De doodgraver van Ciutadella' is het product van een jarenlang proces waarin hij talloze verhalen schreef over de vele […]
  • Dierenklem gevonden op De Hogenkamp (Update)8 april 2015 Dierenklem gevonden op De Hogenkamp (Update) Een waarschuwing voor spelende kinderen en loslopende honden namens Nicoline, die op De Hogenkamp een gevaarlijke dierenklem heeft gevonden tijdens het ommetje met haar hondjes. "De klem […]
  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Daan is geboren10 juli 2011 Daan is geboren Op vrijdag 8 juli zijn Peter en Danielle Scholten de trotse ouders geworden van hun zoon Daan! Via deze weg wil de familie de nieuwbakken papa en mama nogmaals feliciteren met hun prachtige zoon.