Tai Chi bij Wijkvoorziening ’t Doesgoor

Op de vrijdagochtend wordt op ‘t Doesgoor Tai Chi gegeven. Dat is een uit China afkomstige combinatie van lichaamsbeweging en ontspanning waarbij de gedachten tot rust komen. Het heeft, volgens deskundigen, een bewezen positief effect bij onder meer lage rugpijn of gewrichtsklachten en het verbetert de lichamelijke en emotionele balans. Van oktober tot en met maart is er een cursus van 24 lessen, waarin de basisbewegingen worden aangeleerd. Die bestaan uit een serie bewegingen zoals bij een dans. De lessen zijn van 9.30 tot 11.00 uur, met tussendoor een korte pauze. Op vrijdag 24 september is er een Tai Chi-demonstratie vanaf 09:30 uur om kennis te maken. Meer info via DIT mailadres.

Gerelateerde berichten

  • Cursus Tai Chi op ’t Doesgoor16 september 2019 Cursus Tai Chi op ’t Doesgoor Vanaf 4 oktober 2019 wordt op de vrijdagochtend een cursus Tai Chi gegeven. De cursus bestaat uit 24 lessen van oktober tot en met maart. De lessen zijn van 9.30 uur tot 11.00 uur, met […]
  • Aqua+ steunt Doesgoor met 5 mille30 maart 2022 Aqua+ steunt Doesgoor met 5 mille Wijkvoorziening Het Doesgoor heeft van de zogenoemde Rudolf Walhof Foundation een bedrag ontvangen van €5000 ter ondersteuning van de eet-activiteiten. Deze foundation is onderdeel van […]
  • EHBO-cursus op ’t Doesgoor1 oktober 2021 EHBO-cursus op ’t Doesgoor Bij Wijkvoorziening 't Doesgoor start vanaf maandag 25 oktober een EHBO-cursus waarin kan worden geleerd om te gaan met noodsituaties. De vijf belangrijkste doelen van een EHBO cursus is […]
  • Aangepaste instuif Doesgoor: Je mag er zijn zoals je bent!18 juni 2021 Aangepaste instuif Doesgoor: Je mag er zijn zoals je bent! Je mag er zijn zoals je bent! Onder dat motto organiseert Wijkvoorziening 't Doesgoor een aangepaste sportinstuif voor kinderen die naar het speciaal basisonderwijs gaan of die passend […]
  • Geld voor beweegpark Doesgoor22 mei 2021 Geld voor beweegpark Doesgoor De gemeente Hof van Twente gaat €9.000 bijdragen aan het nieuwe beweegpark op sportpark 't Doesgoor. SV Hector, KV Phenix 72, Ouderenvereniging Goor en Wijkvoorziening ’t Doesgoor zijn […]