Cuno “Quneau” Wittrock ziet Abraham

Het is een Hectoriaan in hart en nieren en vandaag ziet hij Abraham. Cuno Wittrock wordt ‘groen en wit zo fris’ vandaag 50 jaar. De meester van de middenstip wordt in het zonnetje gezet door vrienden en familie. De schrik van de Spoorstraat, zag zijn oprit getransformeerd tot tropisch belastingparadijs. Geen onbekend terrein voor deze belastingadviseur en rechtsgeleerde. Van harte Cuno en nog vele jaren!

Gerelateerde berichten

  • Geerhard ‘van ’n Prood’ ziet Abraham29 september 2022 Geerhard ‘van ’n Prood’ ziet Abraham Het was druk op de Havezathe gisteren. Het ene na het andere spandoek en ook Abrahams werden daar geplaatst met de nodige gezelligheid, bij de woning van Geerhard ten Berge. De goedlachse […]
  • Manuel Jimenez fietsend 50…25 september 2022 Manuel Jimenez fietsend 50… Hij was de Spaanse armada in de voorhoede van Hector. Manuel Jimenez, de gestileerde spits die zijn kicksen inruilde voor de pedalen, wordt 50 jaar. De parttime-ondernemer en fulltime […]
  • Tom Smit viert 50e verjaardag met eigen festival10 september 2022 Tom Smit viert 50e verjaardag met eigen festival Hij was de stille kracht achter de successen van Hector in de jaren '90. Tom Smit, Tim Smot voor ingewijden, ziet binnenkort Abraham en viert dat vandaag groots met een festival in zijn […]
  • Emiel Hummelink ziet Abraham9 september 2022 Emiel Hummelink ziet Abraham Groot feest voor Gorenaar Emiel Hummelink. Hij ziet vandaag Abraham en dat heugelijke feit moet natuurlijk groots gevierd worden. Gisteravond waren er bij zijn woning aan de Buitenhagen […]
  • GFC-trainer Romano Lammertink 50 jaar5 juli 2022 GFC-trainer Romano Lammertink 50 jaar Feest in de Schoolstraat vandaag waar Romano Lammertink zijn 50e verjaardag viert. De hoofdtrainer van GFC en 'life-time' GFC-er werd door de leden van zijn selectie verrast met een enorm […]