Geen Dutch Grand Prix zonder Schoolfeestvlag…

Het grootse Formule 1-circus doet Nederland aan en op het circuit in Zandvoort genieten honderdduizenden landgenoten van de sport, de gezelligheid én de zon. Ook uit Goor zijn er enkele tientallen uitgeloot om het spektakel te kunnen meemaken en inmiddels ter plekke om de kwalificatie en de race te volgen. Zo ook de families Koster en Zwienenberg die uiteraard ook de Schoolfeestvlag vol trots laten wapperen in de badplaats (foto). Maar wie is er nog meer uit het Twentse Haagje? We zijn er benieuwd naar en meer foto’s zijn welkom. Stuur ze naar redactie@nullgoorsnieuws.nl of post ze op onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichten

  • Gorenaren zien ongelukkige race Verstappen28 augustus 2016 Gorenaren zien ongelukkige race Verstappen De Max Verstappen-mania heerst ook in het Twentse Haagje. Een groot aantal Gorenaren is afgereisd naar het Belgische Spa-Franchorchamps om de jonge Formule 1-coureur daar aan te moedigen. […]
  • Wat een weekend!6 september 2021 Wat een weekend! De Gorenaren die erbij waren raken er niet over uitgepraat. De Dutch Grand Prix op Zandvoort was een immens en geweldig spektakel met de zege van Max Verstappen als grootse apotheose. De […]
  • Bayram was erbij in Abu Dhabi!13 december 2021 Bayram was erbij in Abu Dhabi! Er werd sportgeschiedenis geschreven gisteren in Abu Dhabi. De 24-jarige Max Verstappen werd daar op fenomenale wijze wereldkampioen in de Formule 1 na een bloedstollende apotheose […]
  • Jos Kolman wint fotowedstrijd Hof van Twente30 december 2021 Jos Kolman wint fotowedstrijd Hof van Twente Jos Kolman is overall winnaar geworden van de fotowedstrijd die door de gemeente Hof van Twente is uitgeschreven. Hij maakte een foto van het Goorse haventerrein vanaf de overzijde van […]
  • Nagenieten van een prachtige intocht…20 november 2021 Nagenieten van een prachtige intocht… Pakjesavond komt rasse schreden dichterbij en het is alweer bijna een week geleden dat Sinterklaas en zijn Pieten na een prachtig waterspektakel, voet aan wal zetten in de Goorse haven. […]