Siegers op schot bij zegevierend GFC

GFC heeft de eerste bekerwedstrijd van het nieuwe voetbalseizoen overtuigend gewonnen. In Hengelo werd Tubantia door de zaterdag vierdeklasser met 1-4 verslagen. De grote man aan rood zwarte zijde was Olaf Siegers (onder op archieffoto) die alle vier treffers voor zijn rekening nam. GFC kwam in het eerste bedrijf op achterstand maar kwam nog voor rust op 1-1 door de trefzekere aanvaller. Vlak na rust tekende hij binnen enkele minuten ook voor de 1-2 en 1-3. Siegers schoot halverwege de tweede helft het kwartet goals vol en dat bleek de definitieve beslissing in de wedstrijd. Volgende week speelt de ploeg van trainer Romano Lammertink, ook voor de beker, thuis tegen SV Almen.

Gerelateerde berichten

  • GFC simpel langs Lemele21 november 2021 GFC simpel langs Lemele GFC won gisteren in de vierde klasse F van het zaterdagvoetbal simpel in en tegen Lemele. Het werd, zonder publiek, 0-6. Bij rust was het al 0-3 voor de ploeg van trainer Romano […]
  • GFC speelt gelijk tegen koploper Achilles’1230 oktober 2021 GFC speelt gelijk tegen koploper Achilles’12 GFC hield in de vierde klasse F van het zaterdag amateurvoetbal, een punt over aan het uitduel met koploper Achilles'12. Bij rust leidde de ploeg van trainer Romano Lammertink nog door […]
  • GFC bekert door na winst op Eefde19 september 2021 GFC bekert door na winst op Eefde GFC heeft de laatste poulewedstrijd in het bekertoernooi met 4-1 gewonnen van 3e-klasser Sportclub Eefde. GFC kwam sterk uit de startblokken met direct al kansen op de 1-0. Na 15 minuten […]
  • GFC speelt gelijk tegen Almen11 september 2021 GFC speelt gelijk tegen Almen GFC heeft het tweede bekerduel in de nieuwe competitie met 2-2 gelijk gespeeld.De ploeg van trainer Romano Lammertink kwam op achterstand in de eerste helft maar kwam nog vóór rust op […]
  • Lammertink gaat achtste seizoen in bij GFC19 januari 2021 Lammertink gaat achtste seizoen in bij GFC Romano Lammertink (foto) is ook volgend seizoen de hoofdtrainer van zaterdag vierdeklasser GFC. De Goorse oefenmeester gaat zijn achtste voetbaljaargang in bij de rood zwarten en is één […]