Dubbeltoernooi bij Goorse TC

De Goorse Tennisclub organiseert na een jaar van afwezigheid weer het dubbeltoernooi op kunstgras. Vorig jaar zijn de banen helemaal vernieuwd en kon het toernooi helaas niet doorgaan. Dit jaar zijn de banen helemaal in topconditie en klaar voor een mooi toernooi. Van zondag 11 maart t/m zondag 18 maart zal er weer worden gestreden in categorieën 5 tot en met 8 van de damesdubbel, herendubbel en het gemengddubbel. Het toernooi wordt gezien als een mooie start voor een sportief tennisseizoen. Inschrijven kan tot en met 5 maart via deze website.

kunstgrasdubbel

Gerelateerde berichten

  • Voice-audities voor Hoftalenten1 november 2017 Voice-audities voor Hoftalenten De 21e editie van Hoftalenten krijgt een 'Voice of Holland'-opzet. Om tot negen finalisten te komen zal op woensdag 15 november een auditie worden gehouden waarin de coaches Femke Bleeker, […]
  • Duel GFC uitgesteld na triest sterfgeval25 september 2011 Duel GFC uitgesteld na triest sterfgeval Het duel tussen GFC en Buurse is vanmiddag niet doorgegaan in verband met trieste familieomstandigheden binnen de Goorse club. GFC-prominent Wim ten Zende is vanochtend na een intensief […]
  • Hardlopen met De Kariboes16 april 2019 Hardlopen met De Kariboes Hardlopen met de Kariboes. Vanaf woensdag 22 mei start de Goorse vereniging weer met een clinic waarin beginners leren hardlopen van 0 naar 5 kilometer. Gedurende 19 weken wordt gewerkt […]
  • Els Overbeek ziet Sarah20 juli 2011 Els Overbeek ziet Sarah Els Overbeek is 50 jaar. De buren uit de Korhoenstraat willen haar graag via deze weg feliciteren, maar ook verrassen. Els is 50 joar,Raced tussen Zeldam en Goar,Warkt en woont hier in […]
  • Veteranen Hector cupfighters18 maart 2012 Veteranen Hector cupfighters Het vierde elftal van sv Hector heeft de halve finale bereikt van het regionale bekertoernooi in de laagste amateurklassen. Het team met veel oud-spelers van het eerste elftal zoals Cuno […]