Judo op de Constantijnschool

Het is weer eens wat anders dan Apekooi, schoolvoetbal en trefbal. Op de Goorse Prins Constantijnschool is begonnen met Schooljudo. Alle kinderen, van groep 1 tot en met 8 doen daaraan mee. Bij Schooljudo staan kernwaarden als respect, samenwerken, plezier en beheersing centraal. Deze waarden passen heel goed bij de zogenoemde KiVa-aanpak van de school. Onder leiding van een ervaren judotrainer en in heuse judopakken hebben de leerlingen inmiddels de eerste les gehad en dat smaakte naar meer.

Gerelateerde berichten

  • Markelose judoka Hilde Jager sluit zich aan bij Goors AK Sportpromotions14 januari 2019 Markelose judoka Hilde Jager sluit zich aan bij Goors AK Sportpromotions Het Goorse sportmanagementbureau AK Spotpromotions, dat onder meer al het management verzorgt van olympisch- en wereldkampioene wielrennen Anna van der Breggen, heeft er een bijzondere […]
  • Fancy Fair Constantijnschool levert ruim 2 mille op4 oktober 2021 Fancy Fair Constantijnschool levert ruim 2 mille op De Fancy Fair ten behoeve van het nieuwe groene schoolplein van de Prins Constantijn Constantijnschool was een groot succes. Er waren afgelopen vrijdag verschillende kraampjes met eigen […]
  • Gezelligheid tijdens Burendag in Goor25 september 2021 Gezelligheid tijdens Burendag in Goor Gezelligheid troef op diverse plekken in Goor tijdens de jaarlijkse Burendag. Door Corona was dat vorig jaar niet mogelijk en diverse buurtbewoners gaven aan dat het weer fijn is om […]
  • Constantijnschool in Twentse textielrace20 september 2021 Constantijnschool in Twentse textielrace De Goorse Prins Constantijnschool is één van de tien Twentse scholen die in de komende maand meedoet met de tweede editie van Textiel Race Twente plaats. De leerlingen leren dan alles […]
  • Alle snoeren verzamelen…7 juni 2021 Alle snoeren verzamelen… Onder auspiciën van Twente Milieu is er een inzamelactie van oude stekkers, kabels en snoeren op de Prins Constantijnschool. Dit alles onder de titel 'Draadjes los'. De hele maand juni […]