Goorse Tempo Team-bikers klaar voor Duchenne Heroes

De Goorse Tempo Team-bikers zijn er klaar voor. Komende zaterdag gaan ze onderweg naar het Duitse Echternacherbruck aan de Luxemburgse grens waar de start is op zondag 12 september. Daar start een zevendaagse fietstocht waar de deelnemers de eigen spieren inzetten om geld op te halen voor kinderen met Duchenne Spierdystrofie. Bij de Tempo-Team bikers fietsen de Gorenaren Patrick Slaghuis, Arnoud Slaghuis, Raymond Koeleman en Marike Thijssen. Daarnaast doen ook nog Bartjan Textor en Hans te Riet uit Goor mee aan deze monstertocht. Om de Goorse Tempo Team-bikers te steunen kan nog steeds gedoneerd worden via deze LINK. Daarnaast kan bij de Jumbo-supermarkt ook statiegeld gedoneerd worden voor dit goede doel. Er is door de Gorenaren inmiddels al meer dan €17.000 opgehaald.

Gerelateerde berichten

  • Koeleman fietste een week 1100 kilometer door Nederland15 september 2020 Koeleman fietste een week 1100 kilometer door Nederland Het was een bijzondere en sportieve week voor Gorenaar Raymond Koeleman. Hij fietste in acht etappes 1100 kilometer door Nederland en deed in plaats van de 700 kilometer lange […]
  • Goorse Duchenne Heroes-mountainbikers laten zich uitzwaaien7 september 2018 Goorse Duchenne Heroes-mountainbikers laten zich uitzwaaien De Goorse mountainbikers Raymond Koeleman en Marike Thijssen zijn er klaar voor. Komende zondag gaan ze van start in Duchenne Heroes. In zeven dagen tijd rijden ze vervolgens over een […]
  • 700 kilometer fietsen voor het goede doel13 maart 2021 700 kilometer fietsen voor het goede doel Hans te Riet gaat een pittige uitdaging aan om zich in te zetten voor het goede doel. De 30-jarige Gorenaar fietst ruim 700 kilometer voor Duchenne Heroes. De route voert van de Vogezen […]
  • Fietsen en wandelen voor Duchenne Heroes23 juni 2019 Fietsen en wandelen voor Duchenne Heroes Op zaterdag 13 juli organiseren de Tempo-Team bikers voor de 3de keer de Bike of Hike&BBQ voor Duchenne Heroes. Op deze dag is het mogelijk om op de mountainbike of met de racefiets […]
  • Oud ijzerinzameling voor Duchenne Heroes11 april 2019 Oud ijzerinzameling voor Duchenne Heroes De Goorse 'Tempo-team Bikers houden komende zaterdag een inzameling van oud ijzer. Zij doen dit jaar voor de vierde keer mee aan Duchenne Heroes. Dat is een fietstocht van 700 kilometer […]