Eerste rijles voor Mandy ter Elst

Ze is nog jong, maar ze heeft wel haar eerste rijles achter de rug. Mandy ter Elst, 16,5 jaar, zat dit weekend voor het eerst achter het stuur van een auto. De familie wil haar succes wensen en hoopt dat ze meteen kan rijden als ze straks 18 is.
autorijles 002

Gerelateerde berichten

  • 30 juni 2009 Jarige juf Mandy krijgt felicitaties Dat Juf Mandy niet hoeft te vrezen voor haar populariteit blijkt wel uit een mailtje van een van haar leerlingen. De aspirant-lerares die stage loopt op de Albatros is vandaag (1 juli) 17 […]
  • Nieuwe eigenaren Cafetaria De Whee17 oktober 2013 Nieuwe eigenaren Cafetaria De Whee Cafetaria de Whee krijgt een nieuwe eigenaar. Familie Landman neemt vanaf begin november het frituurstokje over van Hendrik en Mandy Kramer. De cafetaria zal geheel gescheiden worden van […]
  • Tennisleraar Wim Bruggink 50 jaar28 augustus 2012 Tennisleraar Wim Bruggink 50 jaar Tennisleraar Wim Bruggink, al ruim 15 jaar de oefenmeester van TV De Mossendam, vierde afgelopen week zijn 50ste verjaardag. Na de feestelijkheden met de familie en vrienden was het […]
  • Ook Snuf kiest het hazenpad (update)14 september 2011 Ook Snuf kiest het hazenpad (update) In Goor zijn de laatste tijd een flink aantal konijnen vermist. Ook Snuf is er vandoor gegaan. Het konijn van de familie Burgers is sinds de nacht van vrijdag op zaterdag niet meer gezien. […]
  • Update: Bram kiest het hazepad…31 augustus 2011 Update: Bram kiest het hazepad… Juulke uit de Van Hoevellstraat is verdrietig want konijn Bram heeft het hazepad gekozen. Dat moet gebeurd zijn op maandagavond tussen 19.00 uur en 21.00 uur. Het konijn heeft […]