Ukken snuffeldagen bij GFC

Bij GFC zijn komende- en volgende week weer de Ukken snuffeldagen voor de jongste voetbaljeugd. Tussen 10:00 uur en 11:00 uur zijn kinderen van 4 tot 7 jaar welkom op sportpark Heeckeren. De ukken voetballen bij GFC twee keer in de week. Op de woensdag zijn er trainingen en op zaterdagochtend worden er wedstrijdjes gespeeld in de Ukken-‘Champions League’.

Gerelateerde berichten

  • Internationaal jeugdtoernooi GFC afgelast14 september 2020 Internationaal jeugdtoernooi GFC afgelast Het internationale jeugdtoernooi van GFC dat op dinsdag 13 oktober zou worden gehouden op sportpark Heeckeren, gaat niet door. De 24e editie is afgelast vanwege het Corona-virus. De […]
  • Ukken Snuffeldagen bij GFC27 augustus 2020 Ukken Snuffeldagen bij GFC Komende- en volgende week zaterdag zijn er de Ukken-Snuffeldfagen bij voetbalvereniging GFC. Die is bedoeld voor jongens en meisjes van 4 tot 7 jaar. De Ukken van GFC voetballen twee keer […]
  • Besiktas wint laatste CL-duel in Goor, FC Twente naar volgende ronde13 augustus 2019 Besiktas wint laatste CL-duel in Goor, FC Twente naar volgende ronde De laatste wedstrijd in de voorronde van de Women's Champions League is vanavond gewonnen door de vrouwen van het Turkse Besiktas. Zij versloegen het Armeense FC Alashkert op sportpark […]
  • FC Twente vrouwen in Champions League tegen Armeense onbekende4 augustus 2019 FC Twente vrouwen in Champions League tegen Armeense onbekende Het was de bedoeling om het duel op het kunstgras van Tubantia in Hengelo af te werken maar die mat kwam niet door de strenge UEFA-keuring. Daarom spelen de FC Twente vrouwen komende […]
  • Ukken Snuffeldagen bij GFC14 april 2016 Ukken Snuffeldagen bij GFC Jongens en meisjes van 4 tot en met 7 jaar zijn komende zaterdag (16 april) en volgende week zaterdag (23 april) welkom op sportpark Heeckeren om kennis te maken met de voetbalsport en […]