Open Dag zwembad De Vijf Heuvels met viering 50 jarig jubileum

Het binnenbad van Sportfondsenbad De Vijf Heuvels bestaat komende zaterdag, 11 september, 50 jaar. In het kader daarvan is er dan een Open Dag met tal van activiteiten voor jong en oud vanaf 12:00 uur. De entree is gratis. Deze middag wordt afgetrapt met een feestelijke muzikale opening en aansluitend worden de winnaars van de kleurwedstrijd bekend gemaakt. Daarna kunnen bezoekers in en om het water, zowel binnen als buiten, van alles beleven zoals workshops zoals AquaJogging en AquaRobics. Ook presenteert Zwem- en Poloclub de Hof zich en zijn er activiteiten van de Goorse Stoevelaargroep.

Voor de senioren is er AquaGym en AquaVitaal. De kleinsten kunnen zich onder water op de foto zetten door onderwaterfotograaf Arjen Keppels en in de ondiepe baden zal extra speelmateriaal aanwezig zijn. Tegen sluitingstijd wordt het bad omgetoverd en is er discozwemmen.

Geïnteresseerden kunnen ook een rondleiding in de machinekamer en daarnaast zijn er kraampjes met informatie van instanties waar het zwembad een samenwerking mee heeft zoals de zwemvereniging, Salut en Kindcentrum Markelo.

Op 12 september is er dan nog de Doggyplons van 10.00 tot 13.00 u waarna het buitenbad weer sluit tot de zomer van 2022.