Bibliotheek helpt werkzoekenden

Bibliotheek Hof van Twente gaat mensen helpen met het vinden van de juiste baan. Daarvoor worden dit najaar 16 gratis online trainingen gegeven. Elke maand heeft een ander thema, bijvoorbeeld jezelf goed presenteren, netwerken en LinkedIn. De trainingen zijn voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe baan of die zich alvast op de toekomst wil voorbereiden. Het overige aanbod bestaat uit sollicitatiespreekuren, trainingen en netwerkbijeenkomsten, die plaatsvinden tussen september en januari. Alle activiteiten zijn online.

September staat in het teken van hoe je ook via een beeldscherm een goede eerste indruk maakt, online solliciteren dus. Zo vindt op 17 september de training ‘Beter in Beeld’ plaats, waarbij imagostylist Simone Tiehatten vertelt hoe je jezelf online goed kunt presenteren. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden op de website van de Bibliotheek.

Gerelateerde berichten

  • Vernieuwde Bibliotheek wordt feestelijk heropend5 augustus 2022 Vernieuwde Bibliotheek wordt feestelijk heropend De vernieuwde Bibliotheek in het Goorse stadshart wordt op 27 augustus feestelijk heropend. De bieb heeft in de afgelopen een facelift ondergaan en heeft onder meer nieuw meubilair […]
  • Makerfestival met verschillende ‘labs’ morgen in Goorse bibliotheek24 mei 2022 Makerfestival met verschillende ‘labs’ morgen in Goorse bibliotheek In de Goorse bibliotheek is morgenmiddag (woensdag 25 mei) het 'Maker Festival Twente'. Daarbij kan iedereen, van jong tot oud, in verschillende labs op een laagdrempelige manier kennis […]
  • Bibliotheek weer volledig toegankelijk5 juni 2021 Bibliotheek weer volledig toegankelijk Vanaf vandaag is de Goorse bibliotheek weer volledig geopend. Publiek is binnen weer welkom om boeken uit te zoeken, te studeren of te werken, voor het lezen van een krant of tijdschrift […]
  • Bibliotheek weer geopend na verbouwing26 mei 2021 Bibliotheek weer geopend na verbouwing De Bibliotheek in Goor is weer geopend, nadat deze een grondige opknapbeurt heeft ondergaan. Nu de coronamaatregelen bovendien versoepeld zijn, kunnen bezoekers weer vrij rondlopen en […]
  • Bieb zoekt voorleescoördinatoren24 april 2021 Bieb zoekt voorleescoördinatoren De bibliotheek Hof van Twente is op zoek naar mensen die die zich in willen zetten om kinderen met een taalachterstand extra aandacht te geven. Vrijwilligers van de zogenoemde […]