Hof van Twente scoort goed op Nederlandse vaccinatiekaart

In de gemeente Hof van Twente zal uiteindelijk zo’n 90% van de bevolking volledig gevaccineerd zijn tegen het coronavirus. Dat blijkt uit cijfers van het RIVM die door RTL Nieuws zijn weergegeven op een kaart waarin van elke gemeente de vaccinatiegraad te bekijken is. In de Hof is op dit moment 75% van de 12-plussers volledig gevaccineerd. 87% heeft de eerste prik gehad. Van de 18-plussers heeft nu 77% twee vaccinaties gehad en heeft 89% de eerste prik gehaald. In de leeftijdscategorie 12 tot en met 17 jaar is 45% geheel gevaccineerd en heeft 64% de eerste prik opgehaald. In de regio blijven de gemeenten Rijssen-Holten, Hengelo, Almelo, Enschede en Twenterand achter als het gaat om de vaccinatiegraad. Landelijk is Schiermonnikoog koploper met een vaccinatiegraad van 99%.

Gerelateerde berichten

  • Vaccinatiegraad in de Hof naar 90%25 oktober 2021 Vaccinatiegraad in de Hof naar 90% De gemeente Hof van Twente doet het goed als het gaat om het aantal vaccinaties tegen het coronavirus. Inmiddels is 89% van alle inwoners van 18 jaar en ouder volledig gevaccineerd […]
  • Bewoners Goorse verpleeghuizen gevaccineerd29 januari 2021 Bewoners Goorse verpleeghuizen gevaccineerd In Goor hebben de eerste bewoners van de diverse verpleeghuizen de eerste prik gekregen met daarin het vaccin tegen het Corona-virus. In Huize Herfstzon werd de Goorse mevrouw Holthuis […]
  • Biertent Rellie heeft eigen Corona-vaccin24 december 2020 Biertent Rellie heeft eigen Corona-vaccin Goorse Biertent Rellie heeft een eigen Corona-vaccin ontwikkeld om de rondgang van het keurkorps tijdens het komende Schoolfeest veilig te stellen. Volgens een schrijven aan deze site is […]
  • Tijdelijke priklocatie woensdag weer open4 april 2022 Tijdelijke priklocatie woensdag weer open De tijdelijke vaccinatielocatie in het centrum van Goor gaat komende woensdag weer open. Mensen die een prik tegen het coronavirus willen halen kunnen daar tot en met zondag 10 april […]
  • Tijdelijke vaccinatielocatie in Goors stadshart8 februari 2022 Tijdelijke vaccinatielocatie in Goors stadshart De GGD Twente opent vanaf volgende week woensdag, 16 februari, een tijdelijke vaccinatielocatie aan de Grotestraat in het Goorse centrum. De prikstraat komt in het voormalige pand van […]