Heeckeren en Brunnekreef winnen Hoffelijkheidsprijzen

Twee Goorse winnaars gisteravond tijdens de uitreiking van de Hoffelijkheidsprijzen bij De Kroon in Markelo. Het groene speelplein van Heeckerenschool pakte de winst in de categorie Wonen. In de categorie Werken mag Hans Brunnekreef van Eco Green Twente zich winnaar noemen vanwege de gedurfde ommezwaai in coronatijd. Naast de Goorse winnaars waren ook awards voor Kasteel Warmelo in de categorie Recreëren en werd de Hengeveldse ‘Tik Tok-juffrouw’ Sanne Assink verkozen tot Held van Hof.

Tot slot reikte wethouder Harry Scholten als verrassing een extra Hofprijs uit aan de Jongerenraad Hof van Twente, omdat de gemeente Hof van Twente dit jaar 20 jaar bestaat. Uit Goor waren ook Wijkvoorziening ’t Doesgoor genomineerd evenals de bedrijven Aqua+ en Bar Bistro d’Olde Smidse. De Goorse Nicole Vrielink, die zwerfkittens opvangt, greep naast de prijs Held van de Hof. De verkiezing werd voor de tweed keer georganiseerd door Hofmarketing.

Gerelateerde berichten

  • Zes Goorse genomineerden Hoffelijkheidsprijs16 juli 2021 Zes Goorse genomineerden Hoffelijkheidsprijs Er zijn in de diverse categorieën zes genomineerden uit Goor voor de Hoffelijkheidsprijs van dit jaar die op 9 september wordt uitgereikt in Markelo. Voor 'Held van de Hof' is Nicole […]
  • Wie wordt Held van de Hof?14 juni 2021 Wie wordt Held van de Hof? Hofmarketing organiseert ook dit weer de 'Held van de Hof-verkiezing'. In vier categorieën kunnen genomineerden vanaf dit moment worden aangedragen. In de categorie wonen is er een award […]
  • Drie Goorse genomineerden voor Hoffelijkheidsprijs14 februari 2020 Drie Goorse genomineerden voor Hoffelijkheidsprijs Er zijn drie Goorse instanties genomineerd voor de eerste Hoffelijkheidsprijs van Hofmarketing. In de categorie wonen is het buurtinitiatief van de Huygenstraat een van de drie […]
  • Wie wordt de held van de Hof ?29 januari 2020 Wie wordt de held van de Hof ? Er is een nieuwe prijs in het leven geroepen door HofMarketing die daarvoor op zoek is naar nominaties. De zogenoemde Hoffelijkheidsprijs wordt uitgereikt in drie categorieën: Wonen […]
  • Live tv-show 20 jaar Hof van Twente24 augustus 2021 Live tv-show 20 jaar Hof van Twente In het kader van de viering van 20 jaar gemeente Hof van Twente is er op vrijdag 10 september een speciale liveshow op Hofstreek TV met de '20 jaar Hof Top 20', de […]