Goors trio op de pedalen voor een toekomst zonder Alzheimer

De broers Roy en Mark Escher gaan komende zaterdag samen met Gerco Weeink, een fietstocht van 120 kilometer maken met als doel zoveel geld in te zamelen voor de bestrijding van Alzheimer. Het idee ontstond toen Mark over het evenement ‘2bike4alzheimer‘ las op Facebook. Hij werd getriggerd, ook omdat zijn vader Willy aan de slopende ziekte lijdt. Nadat hij broer Roy benaderde was het idee voor deelname snel geboren. Weeink, wiens moeder ook aan Alzheimer leed, steunt het initiatief van harte en wil ook graag een bijdrage leveren waarmee het team ‘Sambrefoe’ werd geboren.

Komende zaterdagochtend vertrekt het drietal richting Amersfoort om via enkele omwegen aan het einde van de middag te finishen bij De Tapperij, één van de hoofdsponsoren waar belangstellenden welkom zijn. Wie het trio op de pedalen wil steunen kan een bijdrage leveren via deze LINK. Inmiddels is al ruim €1600 opgehaald.


Gerelateerde berichten

  • Goorse fietsers zamelen veel geld in voor goede doelen20 september 2021 Goorse fietsers zamelen veel geld in voor goede doelen De Goorse Tempo Team Bikers hebben iets meer dan 19.000 euro opgehaald voor onderzoek naar de ziekte Duchenne spierdystrofie. Arnoud Slaghuis, Marike Thijssen, Raymond Koeleman en Patrick […]
  • Bartjan onderweg voor zijn 999 kilometer op de fiets1 augustus 2021 Bartjan onderweg voor zijn 999 kilometer op de fiets Met familie en (fiets-)vrienden in zijn nabijheid is Bartjan Groothengel vanochtend vertrokken voor zijn ultieme tocht van 999 kilometer van de Goorse Laarstraat naar het Italiaanse […]
  • Bartjan fietst voor DFNA9 999 kilometer naar Italië7 juni 2021 Bartjan fietst voor DFNA9 999 kilometer naar Italië Het wordt een helse klus voor Bartjan Groothengel maar hij heeft er alle vertrouwen in dat het gaat lukken. De Gorenaar wil begin augustus binnen 9 dagen naar Italië fietsen om na precies […]
  • Geen Elastiekenkoers in 202130 november 2020 Geen Elastiekenkoers in 2021 De Elastiekenkoers gaat komend jaar niet door. Ondanks het feit dat de fietstocht voor het goede doel normaliter pas eind juni verreden wordt, is nu al besloten om het evenement af te […]
  • Goorse Tempo Team-bikers klaar voor Duchenne Heroes8 september 2021 Goorse Tempo Team-bikers klaar voor Duchenne Heroes De Goorse Tempo Team-bikers zijn er klaar voor. Komende zaterdag gaan ze onderweg naar het Duitse Echternacherbruck aan de Luxemburgse grens waar de start is op zondag 12 september. Daar […]