Hector verliest in doelpuntrijk duel van LAP

Hector heeft de tweede bekerwedstrijd van het seizoen verloren. De ploeg ging op het eigen Doesgoor met 3-2 onderuit tegen La Premiere uit Almelo. Lap was in de eerste helft de betere ploeg, ondanks twee grote kansen voor Hector. Die van de thuisploeg werden niet benut. LAP sloeg wel twee keer toe en nam een ruime voorsprong. Toch sloeg Hector weer terug via Tim Bannink en Youri Wenderman in de tweede helft. Het duel leek dan ook onbeslist te eindigen, maar in de slotfase sloegen de bezoekers alsnog toe: 2-3.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe 6 met Henk op hoogtestage18 maart 2017 Twenthe 6 met Henk op hoogtestage Bij Twenthe 6 nemen ze de titelkraker van volgende week zeer serieus. De ploeg met bovenal veteranen staat tweede in de competitie en bereidt zich dit weekend op hoogte voor op de clash. […]
  • Ismael Gögen wint WK-poule22 juli 2014 Ismael Gögen wint WK-poule Het WK ligt inmiddels weer achter ons en ook in Goor zijn er diverse WK-poules georganiseerd met diverse winnaars. Bij café De Tapperij won een absolute outsider. Ismael Gögen bleek na de […]
  • 21 juni 2013 Schoolfeestnieuws in het kort (1) - De Nachtoptocht vertrekt morgenavond om 23.00 uur. Op de route zal alle straatverlichting uitgaan. Ook de winkeliers zullen in het stadshart alle lampen uitdoen, om alle kleurrijke […]
  • Historische Schoolfeestfoto’s in de schijnwerpers29 april 2018 Historische Schoolfeestfoto’s in de schijnwerpers In aanloop naar het komende School en Volksfeest zijn er historische Schoolfeestfoto's te zien op de Facebookpagina van de organiserende stichting. Elke week zullen enkele fraaie prenten […]
  • Update: Hond aangereden, auto rijdt door24 oktober 2010 Update: Hond aangereden, auto rijdt door De ruwharige teckel Charly is gisteren aangereden op de Pluvierstraat en daarna op de vlucht geslagen. De aanrijding vond plaats rond half twaalf gisteravond en de bestuurder van de wagen, […]