Ronde van Goor onder prima omstandigheden

Het was vandaag koers aan de rand van ’t Twentse Haagje met de klassieke Ronde van Goor. En dat leverde divers spektakel op in de verschillende disciplines. Zo zijn Rixt Hoogland, Roy Eefting en Wietse Kamp (beste amateur) de eerste leiders in de VIRO Criterium Cup Twente, waar vandaag ook begin mee is gemaakt met de Ronde van Goor. Waar de vrouwenkoers op een massasprint uitliep, bleef bij de mannen een kopgroep van zeven renners vooruit. Daaruit toonde Roy Eefting uit Grolloo zich de snelste. Het leverde hem de leiding op bij de elite/beloften in de VIRO Criterium Cup Twente.

Gerelateerde berichten

  • Ronde van Goor ter ziele21 april 2022 Ronde van Goor ter ziele Het is een wielerronde met een rijke historie en vele grote namen als winnaars maar de Ronde van Goor is verleden tijd en keert niet terug op wielerkalender. Reden is het gebrek aan […]
  • Veel belangstelling voor Ronde van Goor4 september 2021 Veel belangstelling voor Ronde van Goor De organisaties van de wielerrondes hebben over deelname aan hun wedstrijden niet te klagen. Na een jaar zonder criteriums, is de animo voor de koersen binnen de VIRO Criterium Cup Twente […]
  • Groen licht voor Ronde van Goor25 augustus 2021 Groen licht voor Ronde van Goor De stichting Wielerevenementen Goor heeft van de overheden groen licht gekregen voor de organisatie van De Ronde van Goor krijgt op zondag 12 september. Dan zijn ook toeschouwers welkom […]
  • Ronde van Goor dit jaar op zondag 12 september26 juli 2021 Ronde van Goor dit jaar op zondag 12 september De Ronde van Goor wordt dit jaar op zondag 12 september georganiseerd en is dan ook, als corona het toelaat, terug in het centrum van het Twentse Haagje. De wielerronde is de […]
  • Oald Goor: De ronde in volle glorie12 september 2020 Oald Goor: De ronde in volle glorie In redelijke anonimiteit door alle maatregelen werd afgelopen weekend de Ronde van Goor verreden. Een wielerkoers die in het verleden grote namen naar 't Twentse Haagje bracht en die ook […]