Citroen vernield op het Tuindorp

In Goor is gisteren weer een auto vernield. In de J. Sprakelstraat op het Tuindorp werd de Citroen Picasso van Jan Pijffers aangepakt. Hebt u wat gezien, of bent u per ongeluk tegen de auto geknald. Neem dan contact op met 0547-273358.

Gerelateerde berichten

  • Veel belangstelling voor Hofkoren17 maart 2014 Veel belangstelling voor Hofkoren Een groot aantal zangers en zangeressen hebben dit weekend weer hun kunsten kunnen etaleren tijdens Hofkoren. In de Goorse Reggehof werd de editie van 2014 als altijd druk bezocht. Volgens […]
  • “Geitenwollen sokken en sandalen maar weer in de kast…” (ingezonden brief)19 oktober 2021 “Geitenwollen sokken en sandalen maar weer in de kast…” (ingezonden brief) Vanwege de Herfstvakantie geen column Namens Niels dit keer. Wel een betoog van vaste briefschrijver- en raadsvolger Carel Groothengel. Hij is weer eens in de pen geklommen en verbaast […]
  • Gemeente benadert nieuwe installateur (update)12 januari 2010 Gemeente benadert nieuwe installateur (update) De gemeente Hof van Twente is woedend op de huidige installateur. Het gemeentehuis in Goor zat in een week tijd al drie keer zonder stroom. De schade loopt in de tienduizenden euro's stelt […]
  • Twenthe verliest in Neede2 februari 2020 Twenthe verliest in Neede Twenthe speelde vandaag bij vlagen best aardig maar bleef uiteindelijk opnieuw met lege handen. Het uitduel met Sportclub Neede werd met 3-1 verloren. Bij rust was het 1-1. Na 19 seconden […]
  • Ank en Ellen steunen FC Twente in De Telegraaf16 juni 2016 Ank en Ellen steunen FC Twente in De Telegraaf Het is naast het Schoolfeest ook in Goor de talk of the town: de problemen bij FC Twente. Op de achtergrond werkt de roemrijke club aan een reddingsplan en daarbij krijgt het steun door […]