Squashtoernooi in De Mossendam

In Sporthal de Mossendam vindt op 10 oktober een squashtoernooi plaats. Het toernooi is voor zowel beginners als gevorderden en is van 11.00 tot 14.00 uur. Men kan zich nog opgeven. Kosten zijn 10 euro per persoon inclusief kop koffie, broodjes en soep. Opgeven via: Ingmar Fokke 06-38319297 of mail Leonie Overbeek info@nullsporthaldemossendam.nl

Gerelateerde berichten

  • Squashbanen weer geopend7 december 2020 Squashbanen weer geopend Het is weer mogelijk om te squashen in sporthal de Mossendam. De banen waren gesloten vanwege het Coronavirus maar zijn nu weer te boeken. Dat kan via deze LINK. Dat is ook het adres voor […]
  • Squashbanen huren kan nu ook online10 september 2020 Squashbanen huren kan nu ook online Het heeft naar eigen zeggen enige tijd geduurd, maar nu is het mogelijk om online squashbanen te reserveren bij Sporthal de Mossendam. Op deze manier zijn er geen ingewikkelde […]
  • Jan ten Berge ziet Abraham12 juli 2011 Jan ten Berge ziet Abraham De club van 50 heeft er weer een nieuw lid bij. Jan ten Berge behoort nu ook tot de club. Langs deze weg willen familie, vrienden en kennissen Chef Jan feliciteren met z'n vijftigste […]
  • Mobiel verloren omgeving Waterstraat30 september 2013 Mobiel verloren omgeving Waterstraat Emiel is vrijdag zijn mobiel verloren tussen de Waterstraat en De Wheeme. Het gaat om een LG Optimus 4 met een zwarte hoes er omheen. Heeft u de telefoon gevonden, dan graag uw reactie […]
  • In actie voor Bibi…5 oktober 2011 In actie voor Bibi… Diverse lokale nieuwssites komen in actie voor de 7-jarige Bibi Boers. Onder aanvoering van Goorsnieuws.nl zijn op de sites banners geplaatst die verwijzen naar de site van TriB4Bibi. Bibi […]