Squashtoernooi in De Mossendam

In Sporthal de Mossendam vindt op 10 oktober een squashtoernooi plaats. Het toernooi is voor zowel beginners als gevorderden en is van 11.00 tot 14.00 uur. Men kan zich nog opgeven. Kosten zijn 10 euro per persoon inclusief kop koffie, broodjes en soep. Opgeven via: Ingmar Fokke 06-38319297 of mail Leonie Overbeek info@nullsporthaldemossendam.nl

Gerelateerde berichten

  • Squashbanen weer geopend7 december 2020 Squashbanen weer geopend Het is weer mogelijk om te squashen in sporthal de Mossendam. De banen waren gesloten vanwege het Coronavirus maar zijn nu weer te boeken. Dat kan via deze LINK. Dat is ook het adres voor […]
  • Squashbanen huren kan nu ook online10 september 2020 Squashbanen huren kan nu ook online Het heeft naar eigen zeggen enige tijd geduurd, maar nu is het mogelijk om online squashbanen te reserveren bij Sporthal de Mossendam. Op deze manier zijn er geen ingewikkelde […]
  • Hoe mooi was de Goorse winter….(11)17 februari 2021 Hoe mooi was de Goorse winter….(11) En hier alweer de elfde aflevering in de categorie 'Hoe mooi is de Goorse winter...'. We hebben er nog een aantal te gaan en zullen ermee stoppen als we er 'door zijn'. Voor nu is dat nog […]
  • sinterklaas snoepfabriek 221 november 2013 Sinterklaas en Reality in Filmhuis Alleman In filmhuis Alleman draait woensdag 27 november de film 'Sinterklaas en het gevaar van de Snoepfabriek'. De jonge filmliefhebber kan zich tijdens deze dagen waarin de Goedheiligman weer in […]
  • Voorman VVB roert zich in windmolen-discussie21 september 2016 Voorman VVB roert zich in windmolen-discussie Het lijkt erop dat de Vereniging Verontruste Burgers (VVB) zich weer gaat roeren. Na de succesvolle strijd tegen de komst van een bungalowpark in de Herikerflier, net buiten Goor, zijn er […]