Alzheimercafé in De Reggehof

Eind september is er weer een Alzheimercafé in De Reggehof. Het thema van deze bijeenkomst op de 28ste  is ‘Hoe kan muziek ondersteunen bij dementie?’ Tijdens deze bijeenkomst wordt u meegenomen in de wereld van muziek en dementie. En worden ervaringen gedeeld. De toegang is gratis, inclusief koffie en of thee en een consumptie. De avond begint om 19.15 uur.

Gerelateerde berichten

  • Alzheimer café weer op tv20 april 2021 Alzheimer café weer op tv Het Alzheimer café is bij de komende uitgave weer te bewonderen op televisie. De uitzending op Hofstreek TV is op 27 april en 2 mei. Het onderwerp van de uitzending is mantelzorg […]
  • Apollo luidt nieuwe jaar in met Ditis Gôôrus2 januari 2015 Apollo luidt nieuwe jaar in met Ditis Gôôrus Het eerste optreden in 2015 op het grote podium van theater De Reggehof is komende zondag als Apollo het nieuwe jaar inluidt met het traditionele nieuwjaarsconcert op de eerste zondag in […]
  • Beachsoccer op Schoolfeestplein13 juli 2014 Beachsoccer op Schoolfeestplein Er wordt een groots beachsoccertoernooi georganiseerd dat op zaterdag 23 augustus plaats gaat vinden op het Schoolfeestplein. Er worden voor de gelegenheid twee grote zandvelden aangelegd […]
  • Twenthe heeft alles nog in eigen hand31 maart 2016 Twenthe heeft alles nog in eigen hand De competitie nadert zijn einde en voor vv Twenthe is het zaak om niet nog verder weg te zakken op de ranglijst. De ploeg van trainer Michiel Mensink verloor drie duels op rij en zag de […]
  • Hartgerink en Schulenberg 25 jaar lid KNA11 januari 2010 Hartgerink en Schulenberg 25 jaar lid KNA Mireilla Hartgerink en Irene Schulenberg zijn woensdag in het zonnetje gezet bij de nieuwjaarsreceptie van accordeonvereniging Kunst Na Arbeid (KNA). In de Reggehof kreeg het tweetal een […]