The Father in Alleman

Filmhuis Alleman vertoont komende dinsdag de film The Father. Deze film gaat over een hoogbejaarde, dementerende man (Anthony Hopkins), die alleen in Londen woont. Hij weigert de verpleeghulp die zijn dochter hem probeert aan te bieden. Wanneer zijn toestand verslechtert, begint hij te twijfelen aan zijn dierbaren, aan zijn eigen gedachten en zelfs aan wat er echt is. Anthony Hopkins kreeg de Oscar voor Beste Acteur voor zijn rol in deze film. De avond begint om 20.00 uur.

Gerelateerde berichten

  • Madres Paralelas in Alleman26 mei 2022 Madres Paralelas in Alleman De Spaanse dramafilm Madres Paralelas draait dinsdag in Filmhuis Alleman. De film gaat over twee vrouwen die tegelijkertijd bevallen in hetzelfde ziekenhuis. Beiden zijn alleenstaand en […]
  • Alleman draait Sun Children6 mei 2022 Alleman draait Sun Children In Filmhuis Alleman draait dinsdag de Iraanse film Sun Children. In de film staat het thema kinderarbeid centraal. Sun Children ontving vorig jaar op het filmfestival van Venetië twee […]
  • Alleman draait The Power of the Dog29 april 2022 Alleman draait The Power of the Dog The Power of the Dog draait dinsdag in Filmhuis Alleman. De film van Jane Champion werd vorige maand bekroond met een Oscar voor beste regie. De aftrap is om 20.00 uur, kosten bedragen […]
  • De Oost in Alleman27 oktober 2021 De Oost in Alleman Voor de maand november staan er weer 4 bijzondere films op het programma van Filmhuis Alleman. Allereerst kunnen liefhebbers op 2 november kijken naar "De Oost". De film gaat over de […]
  • Alleman hoort nu bij de grote filmhuizen25 juni 2021 Alleman hoort nu bij de grote filmhuizen Filmhuis Alleman mag zich met ingang van het nieuwe seizoen scharen onder de 'grote' filmhuizen. Voortaan zullen de allernieuwste films op het nieuwe doek van de Reggehof te zien zijn. […]