The Father in Alleman

Filmhuis Alleman vertoont komende dinsdag de film The Father. Deze film gaat over een hoogbejaarde, dementerende man (Anthony Hopkins), die alleen in Londen woont. Hij weigert de verpleeghulp die zijn dochter hem probeert aan te bieden. Wanneer zijn toestand verslechtert, begint hij te twijfelen aan zijn dierbaren, aan zijn eigen gedachten en zelfs aan wat er echt is. Anthony Hopkins kreeg de Oscar voor Beste Acteur voor zijn rol in deze film. De avond begint om 20.00 uur.

Gerelateerde berichten

  • Alleman hoort nu bij de grote filmhuizen25 juni 2021 Alleman hoort nu bij de grote filmhuizen Filmhuis Alleman mag zich met ingang van het nieuwe seizoen scharen onder de 'grote' filmhuizen. Voortaan zullen de allernieuwste films op het nieuwe doek van de Reggehof te zien zijn. […]
  • Pauze op het witte doek3 maart 2021 Pauze op het witte doek Op het witte doek van Filmhuis Alleman wordt al wekenlang geen film vertoond. "Maar we zijn jullie zeker niet vergeten", laat de stichting weten aan deze site. Om dat te benadrukken wil […]
  • Sinterklaasfilm in filmhuis23 november 2020 Sinterklaasfilm in filmhuis In Filmhuis Alleman bij De Reggehof wordt komende woensdagmiddag (14:30 uur) de Sinterklaasfilm 'Sinterklaas en de vlucht door de lucht' getoond. De film gaat over Floor, het enige kind […]
  • Theatervoorstellingen Reggehof komen in januari weer op gang19 november 2020 Theatervoorstellingen Reggehof komen in januari weer op gang De theaters mogen weer beperkt open maar dat wil niet zeggen dat er dit jaar nog veel te beleven is in De Reggehof. De geplande voorstellingen zijn verschoven naar 2021 in de hoop dan […]
  • Herstart Alleman met Dark Waters19 november 2020 Herstart Alleman met Dark Waters Filmhuis Alleman opent op dinsdag 24 november weer de deuren, na twee weken verplichte sluiting. Op het programma staat de film "Dark Waters". Een pakkend, waargebeurd drama over een […]