2000 euro voor Franje na pitch & putt

Sophisticated Ceramics uit Delden heeft beslag gelegd op de tiende editie van het jaarlijkse pitch and putt benefiettoernooi van The Lions Club. Tijdens het toernooi kruisen bedrijven uit de gemeente Hof van Twente de degens voor het goede doel. In totaal werd er 2000 euro opgehaald voor het goede doel de Stichting Franje Hof van Twente.

Gerelateerde berichten

  • Onze Stem is jarig, zing mee24 september 2014 Onze Stem is jarig, zing mee Zangvereniging Onze Stem bestaat 90 jaar. Het Goorse muziekgroepje viert dat met een groots concert op 7 maart 2015. Tijdens dit concert zal er onder meer de ‘Vesperae solennes de […]
  • Op de koffie gekomen….1 oktober 2011 Op de koffie gekomen…. We zijn in het jaar 2016. De telefoon rammelt. Een collega uit het Hilversumse. ‘Ik ben vandaag in de buurt van Goor. Zullen we een kop koffie drinken?”. Uiteraard is de koffie geen […]
  • Tokkelen, tanks en Schotse muziek…8 april 2017 Tokkelen, tanks en Schotse muziek… Als een jong ventje via een lang touw vanaf het dakterras van het gemeentehuis via een lang touw naar beneden glijdt, marcheren de Doedelzakspelers en drummers van de Highland Regiment […]
  • Abraham voor Geert Jan Westenbrink5 oktober 2014 Abraham voor Geert Jan Westenbrink Vaste Mac-klant Geert Jan Westenbrink viert vandaag zijn 50e verjaardag. De Westenbrink-crew trakteert Geert Jan daarom vandaag op een waar Happy Meal. Geheel in het teken van zijn […]
  • Zilveren bruiloft Gerrit en Elske25 mei 2009 Zilveren bruiloft Gerrit en Elske Op de kop af 25 jaar geleden stapten Gerrit en Elske Oltwater in het huwelijksbootje. Vandaag vieren zij hun zilveren bruiloft en wordt het feestje van 25 jaar geleden nog eens dunnetjes […]