Oecumenische vredesdienst Hofkerk

Komende zondag vindt de jaarlijkse oecumenische vredesdienst plaats, die dit jaar in het teken staat van het klimaat. In De Hofkerk werken leden mee van de Anglicaanse Gemeente Twente, de Rooms-Katholieke Heilige Geest Parochie, de Arabisch sprekende gemeente en de Protestantse Hofkerkgemeente. Voorgangers zijn: Simone Yallop, Ria Doornbusch en Wim de Jong. De dienst begint om 10.00 uur.

Gerelateerde berichten

  • Pelgrimsroute Hemmelreis op Hemelvaartsdag geopend14 mei 2022 Pelgrimsroute Hemmelreis op Hemelvaartsdag geopend Op Hemelvaartsdag, donderdag 26 mei, wordt de Pelgrimsroute Hemmelreis officieel geopend. Dit is de eerste Pelgrimsroute van de gemeente Hof van Twente en is een gezamenlijk initiatief […]
  • Succesvolle première ‘Baile de Fantasia’11 april 2022 Succesvolle première ‘Baile de Fantasia’ De première van het muziekstuk ‘Baile de Fantasia’ van de Goorse componist Carl Wittrock bleek afgelopen zaterdagavond een groot succes. Hij schreef het stuk in opdracht van de […]
  • Vuurdoop nieuwe compositie Wittrock in de Hofkerk7 april 2022 Vuurdoop nieuwe compositie Wittrock in de Hofkerk Carl Wittrock kan na de nodige corona-afgelastingen zijn vuurdoop beleven met zijn nieuwe compositie. Onder de naam "Baile de Fantasia" gaat zijn nieuwe werk zaterdag in première. De […]
  • Kruisweg in kunst in de Hofkerk21 maart 2022 Kruisweg in kunst in de Hofkerk Veertien kunstwerken van even zoveel kunstenaars worden op dit moment tentoongesteld in de Hofkerk. Deze gaan over de zogenoemde 'Kruisweg' en zijn in de tijd voor Pasen te zien. De […]
  • Hofkerk extra open voor stilte en gebed voor Oekraïne14 maart 2022 Hofkerk extra open voor stilte en gebed voor Oekraïne De Hofkerk is in de komende weken extra geopend voor een moment van stilte of gebed voor de bevolking van Oekraïne. Een aantal keren in de week zijn er momenten voor eenieder die behoefte […]