Peter de Ruig wint Buddy’s Bokaal

Hij mag zich een jaar lang de beste visser van Café De Buddy’s noemen. Peter de Ruig heeft met verve beslag gelegd op de prestigieuze Buddy’s Bokaal, waar jaarlijks om wordt gestreden langs de waterkant. De Ruig kreeg de prijs overhandigd van de organisator Robbie Rouwhof.

Gerelateerde berichten

  • Hockeyheren te sterk voor HCHN18 september 2012 Hockeyheren te sterk voor HCHN De heren van de Goorse Mixed Hockey Club hebben afgelopen weekend goede zaken gedaan. In eigen huis werd er afgerekend met HCHN, dat vorige week nog met 17-0 van Holten won. GMHC was in […]
  • Diny Stevens met pensioen4 mei 2010 Diny Stevens met pensioen Diny Stevens passeert vandaag de grens van 65 jaar, maar Diny heeft het nog veel te druk om het rustig aan te doen; wandelen, koffieschenken bij de Reggehof en de administratie verzorgen […]
  • Haverkate eindelijk kampioen na 55 jaar op het groene laken24 maart 2018 Haverkate eindelijk kampioen na 55 jaar op het groene laken Hij heeft er 55 jaar al een mooie hobby aan maar het genoegen van een kampioenschap heeft hem nog nooit mogen smaken. Tot deze jaargang. Biljarter Gerrit Haverkate (76) is voor het eerst […]
  • De Binnenhof nodigt ouderen uit voor activiteiten5 september 2018 De Binnenhof nodigt ouderen uit voor activiteiten Dagvoorziening De Binnenhof wil maar wat graag hun steentje bijdragen aan het dagelijkse leven van de ouderen in de Hof. Zo bieden zij een vertrouwde plek aan ouderen die nog zelfstandig […]
  • mgi-terschelling-1936649118 december 2011 Erna is haar fiets kwijt (update) Erna Haverkate mist een fiets. De fiets is, in de nacht van vrijdag op zaterdag, gestolen vanuit haar achtertuin in de Laarstraat. Het gaat om een blauw/grijze MGI Terschelling. Wie weet […]