Goorse schaatsclub gaat weer trainen in Enschede

Op zaterdag 9 oktober start het nieuwe schaatsseizoen van de Goorse IJsclub. Vanaf dat moment zal er iedere zaterdag geschaatst worden op de IJsbaan Twente in Enschede van 08:30 uur uur tot 09:40 uur getraind onder leiding van ervaren trainers. Op de binnenbaan van IJsbaan Twente is er ruimte voor kinderen vanaf zes jaar die graag willen leren schaatsen. Ook op de buitenbaan zijn nieuwe leden van harte welkom. Wie belangstelling heeft kan ook meedoen aan een proeftraining. Meer informatie is te verkrijgen via mail: info@nullgoorseijsclub.nl of via deze LINK.

Gerelateerde berichten

  • Goorse IJsclub gaat weer trainen in Enschede21 september 2022 Goorse IJsclub gaat weer trainen in Enschede De leden van de Goorse IJsclub gaan vanaf zaterdag oktober weer van start met de trainingen op de IJsbaan Twente in Enschede. Er wordt van 08:30 uur tot 09:40 uur getraind onder leiding […]
  • Schaatsseizoen staat weer voor de deur27 september 2019 Schaatsseizoen staat weer voor de deur Volgende week zaterdag gaat het schaatsseizoen van de Goorse IJsclub weer van start. Dit betekent voor de leden van de Goorse IJsclub dat ze iedere zaterdag gaan schaatsen op het kunstijs […]
  • Start schaatsseizoen Goorse IJsclub aanstaande26 september 2018 Start schaatsseizoen Goorse IJsclub aanstaande Het lijkt erop dat de laatste nazomerdag van 2018 in de afgelopen week was en dat is voor de Goorse schaatsfanaten het sein om de ijzers weer uit het vet te halen. Op zaterdag 6 oktober […]
  • De ijzers gaan weer onder24 september 2017 De ijzers gaan weer onder Na een regenachtige periode maken we ons op voor een prachtig nazomerweekend en lijkt het schaatsseizoen mijlenver weg. Toch kriebelt het voor de leden van de Goorse IJsclub al enige tijd […]
  • Gratis schaatstraining voor Goorse schooljeugd1 oktober 2015 Gratis schaatstraining voor Goorse schooljeugd De Goorse IJsclub organiseert volgende week zaterdag, 10 oktober, een gratis schaatstraining voor de jeugd van de basisscholen in Goor en de overige kernen in de Hof van Twente. Wie mee […]