Feestelijk sluitstuk met Doggy Plons

Het buitenseizoen zit erop voor zwembad De Vijf Heuvels. Na een voorlopig laatste zonovergoten weekend werd het reces ingeluid door dweilorkest Zwabber en Doggy Plons. Met de twee activiteiten werd een streep gezet onder het zomerseizoen.

Gerelateerde berichten

  • Open Dag zwembad De Vijf Heuvels met viering 50 jarig jubileum9 september 2021 Open Dag zwembad De Vijf Heuvels met viering 50 jarig jubileum Het binnenbad van Sportfondsenbad De Vijf Heuvels bestaat komende zaterdag, 11 september, 50 jaar. In het kader daarvan is er dan een Open Dag met tal van activiteiten voor jong en oud […]
  • Salut organiseert kinderactiviteiten in zwembaden22 juli 2021 Salut organiseert kinderactiviteiten in zwembaden Welzijnsorganisatie Salut organiseert in dezer zomervakantie een aantal jeugdactiviteiten Zwembad De Vijf Heuvels in Markelo en Zwembad De Mors in Delden. Iedere dinsdagmiddag in Markelo […]
  • Buitenbad ‘De Vijf Heuvels’ vanaf komende woensdag geopend23 april 2021 Buitenbad ‘De Vijf Heuvels’ vanaf komende woensdag geopend Heel mooi weer zit er nog niet aan te komen maar Sportfondsenbad ‘De Vijf Heuvels’ gaat vanaf komende woensdag 28 april, toch het buitenbad openen. Na een lange coronastop wordt er dan […]
  • Buitenbad De Vijf Heuvels op 15 juni open3 juni 2020 Buitenbad De Vijf Heuvels op 15 juni open De buitenbaden van zwembad De Vijf Heuvels tussen Goor en Markelo gaan volgende week maandag, 15 juni, open voor het zomerseizoen. Vorige werd het binnenbad weer geopend nadat het bad […]
  • Zwemmen kan vanaf morgen weer19 mei 2020 Zwemmen kan vanaf morgen weer Zwembad De Vijf Heuvels opent morgen weer onder stringente voorwaarden de deuren. De handen mochten ietwat verrassend de lucht in bij het personeel na de laatste persconferentie van het […]