De Post nieuw appartementencomplex in de Stationslaan

Zo moet het eruit gaan zien tegenover het station in Goor over enkele jaren. Op de plek waar nu nog het voormalige postkantoor staat wil ‘Maatschap De Post’ onder leiding van Lucas Haafkes een fonkelnieuw appartementencomplex realiseren. De bouw daarvan moet volgend jaar juli beginnen en uiteindelijk aan 22 starters (huurders) woonruimte bieden in het centrum van Goor…

Buurtbewoners hebben deze week daarover de informatie gekregen in het gebouw en mogen ook meepraten over de ontwikkeling ervan. De idee├źn die door de omwonenden geopperd zijn tijdens de inloopavond worden door de ontwikkelaar bekeken en waar mogelijk nog verwerkt in de plannen. Vervolgens zal de bestemmingsplanwijziging bij de gemeente worden ingediend. Ge├»nteresseerden kunnen de ontwikkelingen volgen via de website www.depostgoor.nl.

Gerelateerde berichten

  • Ut oale postkantoor in de Spoorstroat…10 oktober 2021 Ut oale postkantoor in de Spoorstroat… Onlangs werd bekend dat het voormalige postkantoor aan de Stationslaan tegen de vlakte gaat en zal wijken voor een fraai appartementcomplex dat de naam De Post zal krijgen. Reden voor de […]
  • Appartementen Begijnenvest in de verkoop27 december 2019 Appartementen Begijnenvest in de verkoop Er komen straks twaalf ruime appartementen in het in aanbouw zijnde appartementencomplex Begijnenvest tegenover de katholieke kerk aan de Hengevelderstraat. De twee- en […]
  • Energiezuinige appartementen op ’t Schild26 december 2017 Energiezuinige appartementen op ’t Schild Er komt een kleinschalig appartementencomplex op het nu braakliggende terrein tegenover Expert Reiners op 't Schild. Aannemingsbedrijf Haafkes gaat dat in het komende jaar realiseren. Er […]
  • Feestwinkel in oude postkantoor7 september 2016 Feestwinkel in oude postkantoor Er komt een feestartikelen-winkel in een gedeelte van het oude postkantoor aan de stationslaan tegenover Medisch centrum De Oliphant. De winkel zal worden gerund door Gorenaar Marcel […]
  • Historisch Museum weer open4 juni 2021 Historisch Museum weer open Nu de coronamaatregelen wat versoepeld zijn, opent het Goors Historisch Museum komende dinsdag 8 juni weer de deuren. Voorlopig zijn de openingstijden aangepast om de veiligheid van […]