Gerard en Janny een gouden paar

Vandaag op vrijdag 17 september vieren Gerard Waanders en Janny Waanders-vd Haar hun 50 jarig huwelijks-jubileum. Gerard is al die jaren druk met het verenigingsleven waaronder Apollo waar hij onder meer als begenadigd trompettist nog steeds ‘hoog van de toren blaast’ en het Goors Historisch Museum. Janny heeft zich altijd ingezet voor de ouderen in de ouderenzorg en heel vroeger bij Café De Ster en trouwjurken-fabrikant Bouwhuis. Via deze weg willen de kinderen en kleinkinderen, die er samen een leuke dag van gaan maken, en medebewoners van appartementen De Blankenborch hen van harte feliciteren en nog veel geluk toewensen. Gefeliciteerd!

Gerelateerde berichten

  • Leetink opent expositie Apollo 100 jaar16 augustus 2019 Leetink opent expositie Apollo 100 jaar Met een druk op een knop waarna een film over de 100-jarige geschiedenis van Apollo werd getoond, is vanmiddag in het Goors Historisch Museum, de jubileumexpositie van de Goorse […]
  • Apollo van Nassouwe…27 april 2020 Apollo van Nassouwe… Het is een Koningsdag als geen andere. Geen vrijmarkt, geen activiteiten voor kinderen in het centrum en geen Koningsconcert van Apollo. Alles in Quarantaine en het devies blijft ook […]
  • Museum extra open tijdens Apollo-reünie en fiets-vierdaagse9 oktober 2019 Museum extra open tijdens Apollo-reünie en fiets-vierdaagse Het Goors Historisch Museum gaat extra open tijdens de reünie van muziekvereniging Apollo. komende zaterdag en volgende week tijdens de Herfst-Fiets4daagse. Tijdens de Apolloreünie- en […]
  • Paul Boers wint schilderwedstrijd Bert Haanstra12 november 2016 Paul Boers wint schilderwedstrijd Bert Haanstra Paul Boers is de winnaar geworden van de schilderwedstrijd in het kader van het Bert Haanstra-jaar in het Goors Historisch Museum. Het is dit jaar 100 jaar geleden dat de beroemde Goorse […]
  • The Voice of Apollo krijgt een vervolg17 april 2016 The Voice of Apollo krijgt een vervolg De eerste editie van 'The Voice of Apollo' krijgt kende vandaag zeventien deelnemers. In de aula van scholengemeenschap De Waerdenborch te Goor werd dit project georganiseerd door […]