GFC bekert door na winst op Eefde

GFC heeft de laatste poulewedstrijd in het bekertoernooi met 4-1 gewonnen van 3e-klasser Sportclub Eefde. GFC kwam sterk uit de startblokken met direct al kansen op de 1-0. Na 15 minuten was het Justin Vos die met een schot vanaf de 16 meter die 1-0 binnen schoot. Olaf Siegers (foto) maakt er 10 minuten later met een schuiver 2-0 van. Even later kon Sportclub Eefde wat terug doen door een penalty (2-1), maar nog voor rust wist Olaf Siegers de marge weer te vergroten naar 2 doelpunten (3-1). Het eerste kwartier na rust was wat rommelig met onder meer een afgekeurde goal van Olaf Siegers. Halverwege de tweede helft tekende invaller Colin Mensink voor de 4-1. Door de zege gaat GFC door naar de knock out-fase in het bekertoernooi.