Inwoners met een beperking gaan horeca helpen om gastvrijer te worden

De Gorenaren Stan Jansen en Maarten ter Hofte nodigen de uitbaters van de horecagelegenheden in de Hof van Twente uit om te praten over hoe de cafés en restaurants gastvrijer kunnen worden voor mensen met een beperking. Dat doen ze samen met de gemeente Hof van Twente in het kader van de ‘week van de toegankelijkheid’ van 4 tot 8 oktober. Op maandag 4 oktober is bij de Weijenborg in Delden een bijeenkomst waar iedereen is uitgenodigd.

Stan Jansen is blind en ook bekend als presentator en muzikant. Ter Höfte is rolstoeltennisser. Zij organiseren de avond samen met Marije Averdijk uit Hengevelde en Roos Adolfsen uit Delden. Vanaf 19:30 uur is de zaal open en om 20:00 uur zal het programma beginnen. Het blijft, volgens de initiatiefnemers niet bij 4 oktober, want de horeca kan zich aanmelden voor praktisch advies op maat, die een groep inwoners met een beperking zal geven. Aanmelden kan via deze LINK of per e-mail: marijeaverdijk@nullgmail.com.

Stan Jansen (l) en Maarten ter Hofte (r)

Gerelateerde berichten

  • Brons voor ter Hofte op Sardinië5 oktober 2021 Brons voor ter Hofte op Sardinië De Goorse rolstoeltennisser Maarten ter Höfte is met het Nederlands juniorenteam derde geworden op de World Team Cup op Sardinië. Nadat de kruisfinale tegen Japan werd verloren werd dit […]
  • Ter Hofte zegeviert in Frankrijk13 september 2021 Ter Hofte zegeviert in Frankrijk Maarten ter Hofte heeft weer twee overwinningen toe kunnen voegen aan zijn toch al imposante palmares. De Goorse rolstoeltennisser won tijdens het internationale junioren toernooi 'Les […]
  • Rolstoeltennisser Ter Hofte geselecteerd voor World Team cup31 augustus 2021 Rolstoeltennisser Ter Hofte geselecteerd voor World Team cup De Goorse rolstoeltennisser Maarten ter Hofte is geselecteerd voor het Nederlands juniorenteam dat van 27 september tot en met 3 oktober meedoet aan de World Team Cup op het Italiaanse […]
  • Aanvragen voor bijdrage Hof in Actie weer mogelijk3 juli 2021 Aanvragen voor bijdrage Hof in Actie weer mogelijk Er kan weer een bijdrage worden gevraagd uit het fonds dat is gevuld met de opbrengsten van Hof in Actie en het Glazen Huis-evenement van december jongstleden (foto). […]
  • Gemengde gevoelens over heropening terrassen in Goor21 april 2021 Gemengde gevoelens over heropening terrassen in Goor Het is iets, maar ook niet meer dan dat. Niet elke horeca-ondernemer is blij met de aangekondigde versoepelingen die volgende week ingaan. Terrassen mogen dan open van 12:00 uur tot 18:00 […]