Fikse botsing bij De Poste

Een personenauto en een bedrijfsbus zijn aan het einde middag hard met elkaar in botsing gekomen ter hoogte van het tankstation van Fire Zone net buiten Goor. Daarbij kwam de personenauto na de klap zo’n 100 meter verderop tot stilstand. De bestuurder bleef daarbij wel ongedeerd. Een andere persoon die in de bedrijfsbus zat is nagekeken door ambulancepersoneel maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Het ongeval zorgde, naast veel schade, voor een lange file aan beide kanten van de weg. Foto’s: Hof van Twente Fotografie.

Gerelateerde berichten

  • Voetganger gewond na botsing met fietser6 februari 2022 Voetganger gewond na botsing met fietser Op het Weversplein is gisteravond rond 22:00 uur een voetganger ernstig gewond geraakt nadat hij in botsing kwam met een fietser. Dat gebeurde op de ingangsweg van het station richting […]
  • Step en auto botsen op Scherpenzeelseweg26 mei 2021 Step en auto botsen op Scherpenzeelseweg Een man op een elektrische step is gistermiddag hard in aanraking gekomen met een auto op de Scherpenzeelseweg. Rond 16:00 uur kwam hij uit Gruttostraat en zag niet dat de vrouw in de […]
  • Auto en koeriersbus botsen op Enterseweg14 januari 2021 Auto en koeriersbus botsen op Enterseweg Een ongeval aan het einde van de ochtend op de Enterseweg ter hoogte van tankstation Hoek. Daar botste een koeriersbus die uit de Klavermaten kwam op een auto die op de Enterseweg reed. […]
  • Scooter en auto in botsing bij Stationslaan21 maart 2019 Scooter en auto in botsing bij Stationslaan Een automobilist en een scooter zijn vanmiddag op de kruising Stationslaan met de Diepenheimseweg in Goor in botsing met elkaar gekomen. Daarbij raakte de scooterrijdster licht gewond. Ze […]
  • Weer ongeval op kruising Laarstraat-Herman Heijermansstraat3 juni 2018 Weer ongeval op kruising Laarstraat-Herman Heijermansstraat Het was weer raak op de beruchte kruising Laarstraat-Herman Heijermansstraat. Aan het einde van de ochtend kwam daar een motorrijder in botsing met een automobilist. Het niet verlenen van […]