Naar evenementen in de buurt met de GYG-app

Nu er meer ruimte komt om weer evenementen en voorstellingen te bezoeken heeft het Goorse GYG Entertainment app ontwikkeld waarmee alle evenementen in de buurt in één overzicht weer worden gegeven. Verder is het mogelijk om evenementen te filteren op genre, locatie en datum, én om tickets te kopen. Tickets kunnen met een unieke QR-code uitgegeven en gescand worden na aankoop van de gebruiker in de app. Verder is het mogelijk om evenementen te live-streamen in de GYG- app.

Directeur/eigenaar Antonio Klarenbeek van GYG Entertainment die de app ontwikkelende met het Enschedese SST is zeer enthousiast over de applicatie. “Deze app geeft de gebruikers de mogelijkheid om heel overzichtelijk per locatie of per event evenementen/voorstellingen te vinden die jouw interesse hebben. Op dit moment bieden podia en festivals hun evenementen enkel op hun eigen platform aan. Uiteindelijk kunnen we deze versnippering van informatie over wat er waar te doen is met deze app ondervangen.” Meer informatie over de app is te vinden via deze LINK.

Gerelateerde berichten

  • GYG komt met singer-songwriter en DJ-contest30 maart 2020 GYG komt met singer-songwriter en DJ-contest Het nieuwe Goorse GYG Entertainment heeft een Singer-songwriter en DJ-contest op touw gezet waaraan, in deze Corona-crisis, iedereen thuis mee kan doen. Muzikanten, zangers en DJ’s uit […]
  • Entertainmentbureau GYG in pand Smederij3 november 2019 Entertainmentbureau GYG in pand Smederij Aan de Smederij, in het Goorse centrum naast Bar Bistro d’Olde Smidse, zal op 30 november het nieuwe Goorse bedrijf GYG Entertainment worden geopend. GYG staat voor “Get Your Gig” en is […]
  • GYG Entertainment komt met opvolger Goors Goud5 september 2020 GYG Entertainment komt met opvolger Goors Goud GYG Entertainment baarde komt opnieuw met een nieuwe Goorse biersoort. Na het Goors Goud, dat rond het Schoolfeestweekeinde werd geïntroduceerd, komt er in het najaar een bokbier met de […]
  • Nieuw Goors bokbier: GoorsBrons27 augustus 2021 Nieuw Goors bokbier: GoorsBrons Na de succesvolle introductie van het Skoolfeesbier en het Stoombier dit jaar en het GoorsGoud van vorig jaar, is er nu ook een lokaal bokbiertje op de markt gebracht. GoorsBrons is […]
  • Prachtig Schoolfeest voor ouderen Herfstzon29 juni 2020 Prachtig Schoolfeest voor ouderen Herfstzon Ook de bewoners van Huize Herfstzon hebben een mooi weekeinde achter de rug met veel feestelijkheden in het kader van School en Volksfeest. zo was er advocaat met slagroom en muziek van […]