Introductiedag voor nieuwe inwoners

Op zaterdag 2 oktober organiseert HofMarketing een kenningsmakingsdag voor alle nieuwe inwoners van de gemeente Hof van Twente in het gemeentehuis in Goor. Elke nieuw ingeschreven inwoner die na 1 september 2020 is ingeschreven heeft daarvoor inmiddels een uitnodiging ontvangen om aanwezig te zijn. De inwonersdag is een evenement waarbij HofMarketing de woonbeleving van nieuwe inwoners wil vergroten. In de ochtend krijgen de nieuwe Hof van Twentenaren een leuk programma aangeboden met een persoonlijk welkom door Burgemeester Nauta zoals ook in 2019 gebeurde (foto). Ook gaan diverse raadsleden met de nieuwe inwoners een wandeling door de eigen kern lopen. Ook in Goor is dan een stadswandeling. Wie nieuw is maar nog geen uitnodiging heeft ontvangen kan hiervoor een e-mail sturen.

Gerelateerde berichten

  • Tweede inwonersdag op zaterdag 3 oktober19 september 2020 Tweede inwonersdag op zaterdag 3 oktober HofMarketing organiseert op zaterdag 3 oktober de tweede inwonersdag in het gemeentehuis in Goor. Elke nieuw ingeschreven inwoner (na 1 oktober 2019) binnen de gemeente Hof van Twente, […]
  • Veel belangstelling voor ‘nieuwe inwonersdag’3 oktober 2021 Veel belangstelling voor ‘nieuwe inwonersdag’ Ruim 100 nieuwe inwoners werden gisteren tijdens de inwonersdag welkom geheten door burgemeester Ellen Nauta. In een volle raadzaal van het gemeentehuis in Goor, kregen de genodigden in […]
  • Over zachte stemmen, hackers en 20 jaar Hof van Twente…6 januari 2021 Over zachte stemmen, hackers en 20 jaar Hof van Twente… Normaal gesproken spreekt ze een overvolle hal van het Goorse gemeentehuis toe aan het begin van elk nieuwe jaar. Dit keer stond ze alleen voor een camera met haar Nieuwjaars-toespraak. […]
  • Inwonersdag voor nieuwe ingezetenen16 september 2019 Inwonersdag voor nieuwe ingezetenen Op zaterdag 5 oktober organiseert de stichting HofMarketing de eerste inwonersdag in het Goorse gemeentehuis. Elke nieuw ingeschreven inwoner na 1 november 2018 in de gemeente Hof van […]
  • Wees welkom…28 september 2021 Wees welkom… Wat een boffers zijn het. De nieuwe ingeschreven Gorenaren van ná 1 september 2020. Ze worden uitgenodigd door het welkomstcomité van de gemeente. Het opperhoofd kon een gaatje vinden in […]