Tocht met Mini Coopers voor ernstig zieke Delphine

Op zaterdag 2 oktober aanstaande organiseert de Mini Cooper Club Nederland een toertocht voor de Goorse Delphine Oosterhuis. Zij is net 18 geworden en heeft door een ernstige longziekte niet lang meer te leven. Ze is stapelgek op Mini’s en krijgt daarom deze tocht aangeboden die 168 kilometer lang is en om 11:00 uur start op het Schoolfeestplein. Op dit moment hebben zich al 25 Mini-rijders aangemeld maar de bedoeling is dat er nog veel meer mee gaan rijden. Daarvoor kunnen belangstellenden zich via deze LINK aanmelden. De inschrijfkosten zijn €7,50 inclusief lunchpakketje.

Gerelateerde berichten

  • Droom Delphine komt uit2 oktober 2021 Droom Delphine komt uit Naast de Truckrun die vandaag Goor aan deed, waren er ook meer dan 100 Mini Coopers te bewonderen in het Twentse Haagje. Die kwamen allemaal samen op het terrein van Mercom op De […]
  • Koningsrit van Goorse Oranjevereniging9 april 2021 Koningsrit van Goorse Oranjevereniging Wat er allemaal wel of niet mogelijk is in het Goorse tijdens Koningsdag 2021 is nog ongewis maar één ding is in ieder geval wel te doen en dat is de Koningsrit van de Oranjevereniging op […]
  • Toerclub Goor de provincie door23 juni 2020 Toerclub Goor de provincie door De toerclub Goor is afgelopen weekeinde met een kleine groep fietsers de provincie rondgefietst. Bij deze 415 kilometer lange tocht is zo dicht mogelijk langs de provinciegrenzen gefietst […]
  • Scootmobielclub weer van start23 april 2019 Scootmobielclub weer van start Nu de lente is aangebroken gaat ook de Goorse Scootmobielclub van de Stichting Franje gaat weer van start met een aantal toertochten. Daarvoor is er eerst een bijeenkomst over de […]
  • ‘Oud’ nieuw onderdeel op Koningsdag11 april 2019 ‘Oud’ nieuw onderdeel op Koningsdag Eind deze maand staat Koningsdag weer voor de deur. Ook dit jaar worden er weer diverse activiteiten en evenementen georganiseerd door de oranjevereniging en horecabedrijven in Goor. De […]