Ierse middag bij De Bebsel

De gerenommeerde Ierse Folkband O’llainnis treedt komende zondag op tijdens een Ierse middag in zaal De Bebsel. De band komt uit Borculo en bestaat vier mannen en een vrouw en spelen gevarieerde Ierse muziek van The Corrs naar The Pogues tot aan de Dubliners. De entree bedraagt €5 en bezoekers moeten wel getest of gevaccineerd zijn en een daarbij behorende QR-code kunnen laten zien in het kader van de nieuwe regels die zaterdag ingaan. De Ierse middag bij De Bebsel begint om 16:00 uur.

Gerelateerde berichten

  • Ook dit jaar geen Sjoowavonden22 februari 2021 Ook dit jaar geen Sjoowavonden Vanwege het Coronavirus is er ook dit jaar geen editie van de Goorse Sjoowavonden. Ook vorig jaar moest de artiestenparade bij De Bebsel om dezelfde reden worden gecancelled. De […]
  • De Bebsel neemt De Gebrande Waateren over26 juli 2018 De Bebsel neemt De Gebrande Waateren over De uitbaters van De Bebsel, het zalencentrum- en cateringbedrijf aan de Hengevelderstraat in Goor, hebben café- en zalencentrum De Gebrande Waateren in Hengevelde overgenomen. Daartoe zijn […]
  • Rondje van de Koning bij De Bebsel op Koningsdag7 april 2018 Rondje van de Koning bij De Bebsel op Koningsdag Ze hopen er een nieuw evenement van te maken na de Koningsdag-activiteiten in het centrum. Jeroen en Ellen Bebseler organiseren op 27 april een muzikale gezellige middag onder de titel […]
  • De Bebsel begint met dansavonden22 september 2017 De Bebsel begint met dansavonden In zaal De Bebsel start vanavond een serie dansavonden voor mensen alleenstaanden, stellen en anderen die graag willen dansen. De dansavonden zijn een initiatief van de muzikanten Jan […]
  • Vinylparty met pubquiz bij De Bebsel23 oktober 2021 Vinylparty met pubquiz bij De Bebsel Er is genoeg te doen in zaal De Bebsel in de komende weken. Zo is er over twee weken 'Lachen, gieren, brullen' waarover later meer op deze site. Op de vrijdag daarvoor, op 5 november, is […]