Fietsvierdaagse dit jaar met muzikale ontvangsten

Na de afgelasting van vorig jaar gaat de 28e editie van de Hof van Twente Herfst Fietsvierdaagse dit jaar wel door. Die is van maandag 18 tot en met donderdag 20 oktober met een gezellig voorproefje op zondagmiddag 18 oktober waar de beentjes al los gefietst kunnen worden en er een optreden van Meezingkoor Ditis Goorus zal zijn. Tijdens de Fietsvierdaagse zijn er dagelijks routes uitgezet van 35, 50 en 70 km in verschillende richtingen. Starten kan tussen 09:00 uur en 12:00 uur vanaf De Reggehof. Op dinsdag, woensdag en donderdag is er bij terugkomst live muziek. Kijk voor meer informatie op www.fietsvierdaagse.eu.

Gerelateerde berichten

  • ‘Geen enkele aanleiding om Fiets4daagse af te gelasten’15 mei 2020 ‘Geen enkele aanleiding om Fiets4daagse af te gelasten’ Waar veel andere evenementen die in dit kalenderjaar zouden worden gehouden inmiddels zijn gecancelled vanwege het Coronavirus, ziet de organisatie van de Fiets4daagse Hof van Twente geen […]
  • Fietsvierdaagse viert zilveren jubileum met ’25-actie’20 september 2018 Fietsvierdaagse viert zilveren jubileum met ’25-actie’ Over iets meer dan een maand gaat de 25e Hof van Twente Herfst Fietsvierdaagse van start. De vierdaagse met start en finish bij de Goorse Reggehof is één van de drukste fietsvierdaagses […]
  • Herfts-Fiets4daagse blijft populair14 oktober 2019 Herfts-Fiets4daagse blijft populair De Herfst-fiets4daagse die vandaag bij de Goorse Reggehof is gestart blijft populair. Er zijn vanochtend zo'n 500 deelnemers opgestapt voor de eerste etappe. Dat is wel wat minder dan […]
  • Uniek route-systeem tijdens Fietsvierdaagse9 oktober 2017 Uniek route-systeem tijdens Fietsvierdaagse Het is de laatste Fietsvierdaagse van het jaar met traditioneel veel deelname. De 24e Hof van Twente Herfst-Fietsvierdaagse wordt gehouden van maandag 23- tot en met donderdag 26 oktober […]
  • Fietsvierdaagse met bijna 600 deelnemers van start19 oktober 2015 Fietsvierdaagse met bijna 600 deelnemers van start De Hof van Twente Herfst fiets4daagse is vanochtend van start gegaan met bijna 600 deelnemers. En dat is een meevaller voor de organisatie die op minder had gerekend vanwege de […]