Truckrun volgende week ook weer door Goor

De Truckrun Hof van Twente gaat na een corona-onderbreking van een jaar volgende week zaterdag wél weer door en zal dan ook weer door Goor rijden. Een lint van ongeveer 70 vrachtwagens met daarin mensen met een beperking naast ervaren truckers vertrekt om 14:00 uur vanaf het Kaasplein in Markelo in de richting van Goor en zal daarna ook Delden, Bentelo, Hengevelde en Diepenheim aandoen. Na 50 kilometer is er in Markelo rond 16:00 de feestelijke intocht.

De Truckrun beleefde in 2018 op initiatief van Willian Potman haar eerste editie met 50 voertuigen en kreeg een jaar later een vervolg. Vorig jaar moest het evenement vanwege de COVID-maatregelen op het laatste moment worden afgelast, maar op zaterdag 2 oktober komt er dus toch een derde editie.

Gerelateerde berichten

  • Truckrun Hof van Twente gaat door21 september 2020 Truckrun Hof van Twente gaat door Ook dit jaar zal er een Truckrun door de Hof van Twente plaatsvinden. Het is de eerste Truckrun in 2020 die in Oost Nederland doorgaat en de stoet vrachtwagens zal ook dit jaar weer door […]
  • Lang lint van toeterende trucks door Goor2 oktober 2021 Lang lint van toeterende trucks door Goor Iets na tweeën kwamen ze in twee lange linten van trucks Goor via de Kerkstraat binnen rijden. Tientallen trucks met chauffeurs die de claxon bijna constant op aan hadden staan én met […]
  • Vrachtwagenkaravaan trekt morgen door Goor5 oktober 2018 Vrachtwagenkaravaan trekt morgen door Goor De Truck Run Hof van Twente komt morgen ook door een zestal Goorse straten. Ruim 50 vrachtwagens zullen rond 14.15 uur via de Markeloseweg Goor binnenkomen, waarna via de Kerkstraat, […]
  • LEF voor publiek in actie in Markelo12 oktober 2021 LEF voor publiek in actie in Markelo Na anderhalf jaar mag de Goorse Vocal Group LEF eindelijk weer zingen voor publiek. Vanavond, dinsdag 12 oktober, geven de zangers en zangeressen om 20.15 uur een mini-optreden bij De […]
  • De Goorse Rellie in Markelose optocht?17 juni 2021 De Goorse Rellie in Markelose optocht? De kans bestaat dat de Goorse Biertent Rellie de optocht tijdens het dorpsfeest in Markelo af gaat sluiten. In een opmerkelijk Facebookbericht zegt een woordvoerder van het keurkorps dat […]