GFC in slotfase onderuit bij SV Rijssen

GFC heeft de eerste competitiewedstrijd in de vierde klasse H van het zaterdag amateurvoetbal nipt verloren. Bij SV Rijssen werd het na een late treffer 2-1 voor de gastheren. De rood zwarten kwamen al vroeg op achterstand door een kopbal van Mark Breukink die na een lange pass van achteruit de bal over de GFC-goalie kopte. Na een kwartier was het gelijk toen Daan Zwierink de 1-1 binnen kopte uit een hoekschop. In een gelijkopgaande wedstrijd was het Gorenaar Yilber Haverslag die GFC pijn deed met een prima voorbereidende actie 9 minuten voor tijd. Hij bediende Sil Zwoferink die de 2-1 binnen kon werken. Haverslag maakte eerder de overstap van Excelsior ‘31 naar SV Rijssen.

Gerelateerde berichten

  • GFC wint in eenvoudig in Rijssen9 november 2019 GFC wint in eenvoudig in Rijssen Na de veertienklapper van vorige week tegen BZSV had GFC vanmiddag ook geen moeite met SV Rijssen al viel de score wel minder hoog uit. Op sportpark de Koele werd het uitduel met 0-5 […]
  • GFC-SVV na half uur beslist2 oktober 2021 GFC-SVV na half uur beslist GFC had vanmiddag in de tweede competitiewedstrijd van het nieuwe voetbalseizoen weinig moeite met SVV’56 uit Sibculo.Het duel op sportpark Heeckeren in de vierde klasse F van het […]
  • Interessante affiches in tweede speelronde voor Goorse clubs2 oktober 2021 Interessante affiches in tweede speelronde voor Goorse clubs De Goorse clubs maken zich op voor speelronde 2 van de nieuwe competitie in de vierde klasse. GFC trapt vanmiddag om 14:30 uur af tegen SVV'56 uit Sibculo dat vorige week met 0-2 verloor […]
  • GFC speelt gelijk tegen Almen11 september 2021 GFC speelt gelijk tegen Almen GFC heeft het tweede bekerduel in de nieuwe competitie met 2-2 gelijk gespeeld.De ploeg van trainer Romano Lammertink kwam op achterstand in de eerste helft maar kwam nog vóór rust op […]
  • GFC start competitie met teleurstellende 0-019 september 2020 GFC start competitie met teleurstellende 0-0 GFC is de nieuwe competitie in de vierde klasse E van het zaterdagamateurvoetbal begonnen met een teleurstellende gelijkspel. Tegen sv Rijssen eindigde het duel zoals het begon: 0-0. De […]