Hector verliest in Eibergen

SV Hector is nieuwe competitie begonnen met een 4-2 nederlaag bij FC Eibergen. De ploeg van trainer Jordy Drenth kwam vroeg op achterstand maar kwam op gelijke hoogte door een treffer van Jeroen Heuten. Toen sloeg het noodlot toe voor Hector dat binnen korte tijd twee spelers kwijt raakte. Eerst was het Maikel Rijnenberg die er geblesseerd af moest terwijl even later spits Berthil Schabbink tegen een Eibergse elleboog aan liep en met een hoofdwond naar het ziekenhuis moest (foto).

Eibergen maakte nog voor rust de 2-1. De 3-1 viel uit een strafschop na een overtreding van Menno de Leeuw in het 16-meter gebied. Diezelfde de Leeuw bracht even later de spanning terug in de wedstrijd met een fraaie lob: 3-2. Toch keerde Hector zonder punten trerug naar Goor nadat FC Eibergen de 4-2 als slotakkoord kon maken. Volgende week treft Hector op het eigen Doesgoor VIOS Beltrum.

Gerelateerde berichten

  • Hector ondanks voorsprong onderuit tegen Rekken17 oktober 2021 Hector ondanks voorsprong onderuit tegen Rekken Het lukt SV Hector nog niet om punten te pakken in de nieuwe competitie. De ploeg van trainer Jordi Drent kwam op eigen veld tegen Sportclub Rekken wel op voorsprong maar verloor […]
  • Twenthe verliest onnodig in Eibergen10 oktober 2021 Twenthe verliest onnodig in Eibergen Twenthe Goor heeft de eerste nederlaag in het nieuwe seizoen geleden. In Eibergen werd met 1-0 van de plaatselijke FC met 1-0 verloren. Vijf minuten voor rust werd een afvallende vrije […]
  • Drenth en Minkjan door bij Hector19 december 2020 Drenth en Minkjan door bij Hector Jordy Drenth is ook volgend seizoen de hoofdtrainer van vierdeklasser SV Hector. De jonge oefenmeester is nu bezig aan zijn eerste seizoen bij de groen witten, dat noodgedwongen na vier […]
  • Hector onderuit in Rekken11 oktober 2020 Hector onderuit in Rekken SV Hector wacht nog altijd op de eerste onverwinning in het nieuwe seizoen. Vanmiddag werd met 2-1 verloren van Sportclub Rekken. Een onnodige nederlaag, zeker op basis van de eerste […]
  • Hector geen partij voor Sportclub Markelo4 oktober 2020 Hector geen partij voor Sportclub Markelo De Hofderby tussen SV Hector en Sportclub Markelo was vanmiddag snel beslist. De Markelose goalgetter Mickey Slotman legde de groen witten binnen een kwart wedstrijd maar liefst drie keer […]