Evi meer dan welkom op ’t Reef

Nieuw geluk voor Loes en Remi Dijkstra. Zij werden onlangs de trotse ouders van dochter Evi. De buurt is ook blij met dit nieuwe leven en plaatsten voor de woning van het gezinnetje een grote opblaaspop die niets aan duidelijkheid te wensen overlaat. Ook via deze weg willen de buren de familie Dijkstra van harte feliciteren mmet dochter Evi. Bij deze!

Gerelateerde berichten

  • Meer baby’s in de Hof tijdens coronaperiode18 november 2021 Meer baby’s in de Hof tijdens coronaperiode In Goor en de overige kernen in de Hof van Twente zijn in de eerste negen maanden van dit jaar meer baby's geboren dan in dezelfde periode vorig jaar. Dat blijkt uit onderzoek van RTV […]
  • Niet tegen mama zeggen…26 oktober 2021 Niet tegen mama zeggen… Een groot privilege van werken in het onderwijs is toch wel dat je de bevoorrechte positie hebt tijdens alle schoolvakanties vrij te zijn. Toen dochterlief nog klein was, nooit gedoe met […]
  • Myron Dijkstra 1000e baby MST17 juli 2021 Myron Dijkstra 1000e baby MST Het krijgen van kinderen is sowieso een bijzondere gebeurtenis maar voor de Goorse ouders Mendy en Sjoerd Dijkstra heeft de bevalling van zoon Myron nog een extra tintje gekregen. De […]
  • Dijkstra weg bij Hector8 november 2019 Dijkstra weg bij Hector Mark Dijkstra stopt aan het einde van dit seizoen als trainer van SV Hector. De oefenmeester uit Almelo heeft er dan zeven jaar opzitten op 't Doesgoor en is daarmee de langstzittende […]
  • Nieuw voetbalseizoen barst los: “Nieuwe ronde, nieuwe kansen”20 september 2018 Nieuw voetbalseizoen barst los: “Nieuwe ronde, nieuwe kansen” De competitiewedstrijden voor de Goorse voetbalclubs, Twenthe, GFC en Hector, starten komend weekeinde weer. De rood-zwarten en de groen-witten spelen opnieuw derby's tegen elkaar in de […]