Beschonken Gorenaar rijdt fietsers aan

Een 25-jarige man uit Goor heeft vannacht rond 04.00 uur een groep van 5 fietsers aangereden op de Potdijk in Markelo. Daarbij raakten twee mannen van 18 uit Diepenheim gewond. Zij zijn per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De Gorenaar bleek na ademanalyse 1,39 promille in zijn bloed te hebben. De man is aangehouden. De verkeersongevallenanalyse van de politie onderzoekt de toedracht.

politieauto

Gerelateerde berichten

  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]
  • Porsche-eigenaar in de boeien: ‘witwassen’, te veel alcohol en openstaande boetes20 mei 2020 Porsche-eigenaar in de boeien: ‘witwassen’, te veel alcohol en openstaande boetes Kassa en in de boeien. Een inwoner van Goor is gisteravond op verdenking van witwassen aangehouden. De 36-jarige man reed in een Porsche Cayenne op de Van Kollaan, toen de politie hem in […]
  • Poolse winkeldief aangehouden op Weversplein15 juli 2012 Poolse winkeldief aangehouden op Weversplein Een 41-jarige Poolse man zonder vaste woon-of verblijfplaats is afgelopen zaterdag in een winkel op het Weversplein aangehouden voor winkeldiefstal. Rond 19.15 uur kreeg de politie een […]
  • Man in weiland in Goor3 augustus 2013 Man in weiland in Goor Een nog onbekende automobilist is afgelopen nacht op de N346 tussen Goor en Delden met hoge snelheid van de weg geraakt. De man raakte na een inhaalmanoeuvre de macht over het stuur kwijt […]
  • Man overlijdt na val in Voorstraat1 februari 2011 Man overlijdt na val in Voorstraat Een 53-jarige man uit Goor is vanavond na een ongelukkige val overleden in de Voorstraat. Getuigen zagen de man rond 17.45 uur op zijn fiets toen hij begon te slingeren en viel. Hij kwam […]