Els Kosterbok 40 jaar bij Haafkes

40 jaar trouwe dienst. Els Kosterbok wordt deze week ruimhartig in het zonnetje gezet bij Aannemersbedrijf Haafkes. Els kwam als twintigjarige op de administratie te werken bij het familiebedrijf en dat heeft ze vier decennia vol plezier volgehouden. In het verleden mochten mensen na veertig trouwe dienstjaren nog wel eens met pensioen. Els niet. En dus mag Haafkes ook de komende jaren nog genieten van het werk van Els.

Gerelateerde berichten

  • Nieuwe mozaïekbank in kader 75 jaar vrijheid7 februari 2022 Nieuwe mozaïekbank in kader 75 jaar vrijheid Wederom een nieuwe mozaïekbank die op termijn ergens in het Goorse stadshart geplaatst zal worden. De vrijwilligers van de Stadslandbouw zullen de komende maanden in het mozaïek-atelier […]
  • In Memoriam: Frans Haafkes24 januari 2022 In Memoriam: Frans Haafkes Een bijzondere Gorenaar is vorige week heen gegaan. In een verpleeghuis in Wierden kwam het einde aan het leven van Frans Haafkes. Hij was jarenlang één van de directeuren van het Goorse […]
  • Haafkes bouwt exclusieve turnhal voor topsporters in Heerenveen10 juli 2020 Haafkes bouwt exclusieve turnhal voor topsporters in Heerenveen Bouwbedrijf Haafkes gaat in Heerenveen een exclusieve en duurzame turnhal voor topsporters bouwen. Daarvoor heeft het Goorse bouwbedrijf, samen met Sportstad Heerenveen en VanPanhuis […]
  • Haafkes genomineerd voor beste ondernemer van Twente24 oktober 2019 Haafkes genomineerd voor beste ondernemer van Twente Een prestigieuze eer voor de neven Lucas en Fons Haafkes. De twee ondernemers van het gelijknamige aannemersbedrijf in Goor zijn de finalisten van de strijd om de titel Beste Ondernemer […]
  • Bedstede voor Goorse schaapsherder16 mei 2018 Bedstede voor Goorse schaapsherder Jos Duurland ligt er warmpjes bij. De Goorse schaapsherder van de Schaapskudde Hof van Twente kan vanaf heden ouderwets een tukje doen in een heuse bedstede. “Nu hoef ik niet meer op een […]