Week tegen eenzaamheid: Bij wie ga jij op de koffie?

Het is de week tegen eenzaamheid met dit jaar als thema ‘Kom erbij’. Volgens Salut Welzijn kan dit natuurlijk ook andersom: ‘Ik kom naar je toe’. Iedereen kent wel iemand die een luisterend oor kan gebruiken of blij wordt van even wat extra aandacht. Ga op de koffie of nodig iemand uit is dus zeker deze week het devies. Om dit te stimuleren worden gratis gevulde koeken aangeboden om bij de koffie te nuttigen. Wie zich aanmeldt voor deze ‘Koeken-actie’ krijgt een tegoedbon voor twee koeken die in Goor bij Bakkerij Nollen afgehaald kunnen worden. Aanmelden kan tot en met komende vrijdag via telefoonnummer 0547-260053 of per e-mail: info@nullsalut-welzijn.nl.

Gerelateerde berichten

  • Salut viert 5-jarig jubileum19 oktober 2021 Salut viert 5-jarig jubileum Welzijnsorganisatie Salut viert dit jaar haar eerste lustrum. Die afgelopen jaren stonden bijna non-stop in het teken van groei en verbreding. Letterlijk qua het aantal werknemers en […]
  • Subsidie voor ‘Maatjesproject’ Salut11 oktober 2021 Subsidie voor ‘Maatjesproject’ Salut Welzijnsorganisatie Salut krijgt een subsidie van €35.000 voor het zogenoemde 'Maatjesproject'. Daarin worden vrijwilligers opgeleid om koppelingen tot stand te brengen tussen een […]
  • Vernieuwd pand Bibliotheek, GGD, Viverion en Salut officieel geopend2 oktober 2021 Vernieuwd pand Bibliotheek, GGD, Viverion en Salut officieel geopend Met enkele mooie woorden en een officiële openingshandeling van wethouder Pieter van Zwanenburg is vanmorgen het vernieuwde en verbouwde pand naast het gemeentehuis, in gebruik genomen. […]
  • Gratis cursus ‘Omgaan met dementie’ voor mantelzorgers14 augustus 2021 Gratis cursus ‘Omgaan met dementie’ voor mantelzorgers Salut aanleiding gaat in samenwerking met Stichting Informele Zorg Twente de gratis cursus ‘Omgaan met dementie’ aan bieden voor mantelzorgers. Tijdens deze reeks van bijeenkomsten wordt […]
  • Salut: vervolg eenzaamheidsbijeenkomst16 juni 2021 Salut: vervolg eenzaamheidsbijeenkomst Salut gaat een vervolg geven aan het aanpakken van eenzaamheid. Op dinsdag 6 juli van 15.00 uur tot 17.00 uur is een vervolgbijeenkomst. Heeft u zelf te maken met eenzaamheid? Komt u in […]