Kennismaking met nieuwe partij In Beweging

De nieuwe politieke partij In Beweging presenteert zich aan de lokale bevolking. Volgende week maandag houdt zij haar eerste ledenvergadering bij d’Olde Smidse in Goor. Kernwaarden van de partij zijn groen, sociaal en verbindend. Inloop van de ledenvergadering is om 19.30 uur. Naast de leden, zijn ook belangstellenden van harte welkom om aan te schuiven. Aanmelden kan ot uiterlijk 8 oktober via info@nullpolitiekinbeweging.nl of telefonisch via 06-51507809 bij voorzitter Frank Stevens die de SP en de gemeenteraad verliet om zich in te zetten voor deze nieuwe politieke partij waarvan Marianne Hutten de beoogd lijsttrekker is voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Gerelateerde berichten

  • Stevens raadslid af en opgevolgd door Johnny Hagreis15 september 2021 Stevens raadslid af en opgevolgd door Johnny Hagreis Frank Stevens (foto) heeft gisteravond, als het aan hem ligt voorlopig, afscheid genomen van de gemeenteraad van de gemeente Hof van Twente. Het SP-raadslid moet van het landelijke […]
  • Frank Stevens verlaat SP voor nieuwe partij In Beweging5 augustus 2021 Frank Stevens verlaat SP voor nieuwe partij In Beweging Er zal tijdens de komende gemeenteraadsverkiezingen een nieuwe lokale politieke partij op de stemformulieren komen. Het nieuwe In Beweging moet zorgen voor een frisse wind in de politieke […]
  • Hutten nieuwe lijsttrekker In Beweging13 oktober 2021 Hutten nieuwe lijsttrekker In Beweging Marianne Hutten is gekozen als lijsttrekker van de nieuwe partij In Beweging. Ze werd deze week tijdens de eerste ledenvergadering geïnstalleerd. Hutten woonde tot voor kort in Goor en is […]
  • Hoe gaat het met je? (ingezonden brief)10 augustus 2021 Hoe gaat het met je? (ingezonden brief) Onze vaste briefschrijver Carel Groothengel is weer in de pen geklommen en de volger van de lokale raadsvergaderingen gaat dit keer in op de komst van nieuwe politieke partij in de Hof […]
  • Stevens zoekt collectanten voor longfonds26 april 2021 Stevens zoekt collectanten voor longfonds Na ruim 20 jaar is Joop Geerlings onlangs gestopt als coördinator van de Longfondscollecte in Goor. Hij heeft het stokje overgedragen aan Frank Stevens. De jaarlijkse collecte vindt dit […]