Stefan Beld tweede bij Lekkerste Bal Gehakt van Nederland

De Goorse slager Stefan Beld heeft de tweede prijs behaald in de vakwedstrijd Lekkerste Bal Gehakt. Beld was al genomineerd en de top 10 werd gisteren bekend gemaakt tijdens online uitreiking. “Dit is een top bal! Hij heeft een mooie structuur, smaak en ambachtelijke uitstraling”, aldus de jury over de Goorse gehaktbal die Keurslager van Hest uit het Brabantse Goirle verkoos tot winnaar. Meer dan 80 slagers zonden hun ambachtelijke gehaktbal in voor deze vakwedstrijd, georganiseerd door Koninklijke Nederlandse Slagers. Uw Slager Stefan Beld zit op het Weversplein.

Gerelateerde berichten

  • Lekker Leuk gaat sluiten6 oktober 2021 Lekker Leuk gaat sluiten Lekker Leuk op het Goorse Weversplein gaat de deuren sluiten. Onderneemster Marsha Kremer (42) heeft besloten om andere uitdagingen te zoeken. "Het waren zes prachtige jaren maar de markt […]
  • De groene gekte in het centrum is voorbij19 juli 2021 De groene gekte in het centrum is voorbij Waar op de nieuwe Facebooksite De Goorse Groene Gekte er nog steeds veel foto's binnen komen van welig tierend onkruid in diverse Goorse straten en wijken, is er in het centrum alom […]
  • Gehoorapparaat verloren op Weversplein15 oktober 2020 Gehoorapparaat verloren op Weversplein In de categorie vermiste voorwerpen vandaag een gehoorapparaat. Een der trouwe bezoekers van deze site is een apparaatje eerder deze week kwijtgeraakt op het Weversplein. Hebt u iets […]
  • Fikse schade na aanrijding op Weversplein13 juni 2020 Fikse schade na aanrijding op Weversplein Angelique Claassen wachtte een onaangename verrassing toen ze haar woning op 't Jannink uit ging en bij haar auto op het Weversplein kwam. Deze is fiks beschadigd, waarschijnlijk door een […]
  • Lidl deze week gesloten9 juni 2020 Lidl deze week gesloten De Lidl op het Weversplein is deze week tot en met donderdag gesloten. De grote- en meest drukbezochte supermarkt van Goor wordt deze week intern verbouwd. De werkzaamheden nemen tot en […]