Interessante affiches in tweede speelronde voor Goorse clubs

De Goorse clubs maken zich op voor speelronde 2 van de nieuwe competitie in de vierde klasse. GFC trapt vanmiddag om 14:30 uur af tegen SVV’56 uit Sibculo dat vorige week met 0-2 verloor van Sportclub Rijssen. GFC ging ook onderuit (2-1) tegen die andere Rijssense club, SV Rijssen. Trainer Romano Lammertink mist vanmiddag de geblesseerde Mathijs Hoitink terwijl Olaf Siegers van een vakantie geniet. SV Hector moet morgen thuis vol aan de bak tegen VIOS Beltrum dat vorige week Reunie met 4-0 klopte…

Hector, dat dit seizoen waarschijnlijk niet meer kan beschikken over Arno Katera (gescheurde kniebanden), verloor in de eerste weedstrijd van het seizoen in Eibergen met 4-2. Twenthe speelt tenslotte thuis in de Hofderby tegen Diepenheim dat uitstekend begon aan het seizoen in de vierde klasse B door SV Delden met 3-0 te kloppen. De duels van Hector en Twenthe beginnen morgen om 14:00 uur op respectievelijk ’t Doesgoor en ’t Piepwillem.

Arno Katera (archieffoto)

Gerelateerde berichten

  • Het Goorse voetbal: Hofderby voor Hector26 oktober 2019 Het Goorse voetbal: Hofderby voor Hector Het voetbalweekeinde voor de eerste elftallen van de Goorse clubs begint vanmiddag in het Hellendoornse buurtschap Marle. Daar is MVV'69 de opponent van GFC. De ploeg van trainer Romano […]
  • Thuiswedstrijden voor Goorse clubs in vierde klasse1 oktober 2022 Thuiswedstrijden voor Goorse clubs in vierde klasse Wie vandaag en morgen zin heeft aan een potje voetbal kijken heeft in Goor wat te kiezen. De vlaggenschepen van de Goorse clubs spelen alle drie een thuiswedstrijd. Allereerst komt GFC […]
  • Competitiestart met uitduels voor Goorse voetbalclubs24 september 2022 Competitiestart met uitduels voor Goorse voetbalclubs Dit weekeinde start na een aantal bekerduels, waarin de Goorse clubs alle drie strandden in de poulefase, met de eerste competitieronde. Vanmiddag begint GFC, nu spelend in de zaterdag […]
  • GFC naar Daarle, Twenthe naar Diepenheim9 april 2022 GFC naar Daarle, Twenthe naar Diepenheim Twee van de Goorse clubs komen dit weekeinde in actie in de vierde klasse van het zaterdag- en zondag amateurvoetbal. GFC speelt vanmiddag (14:30 uur) in en tegen Daarle en lijkt op […]
  • GFC naar koploper, Hector thuis en Twenthe in Hofderby7 maart 2020 GFC naar koploper, Hector thuis en Twenthe in Hofderby De eerste elftallen van de Goorse clubs kunnen alledrie de borst nat maken als het gaat om de opponenten van dit weekeinde. GFC speelt vanmiddag (14:30 uur) tegen de koploper in de vierde […]