Interessante affiches in tweede speelronde voor Goorse clubs

De Goorse clubs maken zich op voor speelronde 2 van de nieuwe competitie in de vierde klasse. GFC trapt vanmiddag om 14:30 uur af tegen SVV’56 uit Sibculo dat vorige week met 0-2 verloor van Sportclub Rijssen. GFC ging ook onderuit (2-1) tegen die andere Rijssense club, SV Rijssen. Trainer Romano Lammertink mist vanmiddag de geblesseerde Mathijs Hoitink terwijl Olaf Siegers van een vakantie geniet. SV Hector moet morgen thuis vol aan de bak tegen VIOS Beltrum dat vorige week Reunie met 4-0 klopte…

Hector, dat dit seizoen waarschijnlijk niet meer kan beschikken over Arno Katera (gescheurde kniebanden), verloor in de eerste weedstrijd van het seizoen in Eibergen met 4-2. Twenthe speelt tenslotte thuis in de Hofderby tegen Diepenheim dat uitstekend begon aan het seizoen in de vierde klasse B door SV Delden met 3-0 te kloppen. De duels van Hector en Twenthe beginnen morgen om 14:00 uur op respectievelijk ’t Doesgoor en ’t Piepwillem.

Arno Katera (archieffoto)

Gerelateerde berichten

  • Het Goorse voetbal: Hofderby voor Hector26 oktober 2019 Het Goorse voetbal: Hofderby voor Hector Het voetbalweekeinde voor de eerste elftallen van de Goorse clubs begint vanmiddag in het Hellendoornse buurtschap Marle. Daar is MVV'69 de opponent van GFC. De ploeg van trainer Romano […]
  • GFC naar koploper, Hector thuis en Twenthe in Hofderby7 maart 2020 GFC naar koploper, Hector thuis en Twenthe in Hofderby De eerste elftallen van de Goorse clubs kunnen alledrie de borst nat maken als het gaat om de opponenten van dit weekeinde. GFC speelt vanmiddag (14:30 uur) tegen de koploper in de vierde […]
  • Hector en Twenthe naar subtoppers, GFC thuis tegen Daarle1 februari 2020 Hector en Twenthe naar subtoppers, GFC thuis tegen Daarle GFC hoopt zich vandaag te revancheren voor de zure nederlaag van vorige week tegen Blauw Wit toen na een late treffer met 3-2 werd verloren. De ploeg van trainer Romano Lammertink treft […]
  • Hector naar koploper voor Hofderby23 november 2019 Hector naar koploper voor Hofderby De eerste teams van de Goorse voetbalclubs kunnen alle drie de borst nat maken want er staan interessante duels op het programma. Allereerst speelt GFC vanmiddag thuis de topper tegen […]
  • Hofderby’s voor Hector en GFC30 september 2017 Hofderby’s voor Hector en GFC Het zijn de eerste twee Hofderby's in een reeks van velen in de vierde klasse voor GFC en Hector. GFC ontvangt WVV '34 uit Hengevelde, dat vorig seizoen degradeerde uit de derde klasse. De […]