Vernieuwd pand Bibliotheek, GGD, Viverion en Salut officieel geopend

Met enkele mooie woorden en een officiële openingshandeling van wethouder Pieter van Zwanenburg is vanmorgen het vernieuwde en verbouwde pand naast het gemeentehuis, in gebruik genomen. Naast de bibliotheek is het nu ook het onderkomen van de GGD, woningcorporatie Viverion én welzijnsorganisatie Salut. Na de opening in het stadshart van Goor was er de mogelijkheid voor geïnteresseerden om een kijkje te nemen. De aankoop van het pand en de verbouwing hebben zo’n acht ton gekost.

Gerelateerde berichten

  • Salut, GGD, Viverion en bieb samen in ‘Carint-pand’6 april 2020 Salut, GGD, Viverion en bieb samen in ‘Carint-pand’ Welzijnsinstelling Salut gaat verhuizen naar het pand in de Grotestraat waar eerder Carint gevestigd was. Ook de GGD en woningcoöperatie Viverion zal daar gehuisvest worden terwijl ook de […]
  • Dementheek geopend in bibliotheek30 mei 2022 Dementheek geopend in bibliotheek In het leescafé van de bibliotheek in Goor is afgelopen vrijdag de Dementheek Hof van Twente geopend. Dat gebeurde met een officiële openingshandeling van wethouder Hanny Rohaan. […]
  • Bibliotheek vanaf donderdag een maand gesloten20 april 2021 Bibliotheek vanaf donderdag een maand gesloten De Bibliotheek in Goor is vanaf komende donderdag gesloten vanwege de verbouwing die dan van start gaat. Het is de bedoeling om de bieb op 25 mei weer te kunnen openen. In het verbouwde […]
  • Minder uitzettingen door ander beleid17 oktober 2019 Minder uitzettingen door ander beleid Woningcorperatie Viverion, dat veel woningen in Goor verhuurd, gaat samen met welzijnsinstelling Salut en de gemeente Hof van Twente bezig om betalingsproblemen bij huurders zo snel […]
  • Eén tegen eenzaamheid in De Reggehof en bij de Jumbo1 oktober 2022 Eén tegen eenzaamheid in De Reggehof en bij de Jumbo Het is deze week van 'Eén tegen eenzaamheid'. In dat kader is er komende maandag een Kick-off bijeenkomst in theater De Reggehof. Daarvoor is iedereen uitgenodigd die een steentje wil […]