Vernieuwd pand Bibliotheek, GGD, Viverion en Salut officieel geopend

Met enkele mooie woorden en een officiële openingshandeling van wethouder Pieter van Zwanenburg is vanmorgen het vernieuwde en verbouwde pand naast het gemeentehuis, in gebruik genomen. Naast de bibliotheek is het nu ook het onderkomen van de GGD, woningcorporatie Viverion én welzijnsorganisatie Salut. Na de opening in het stadshart van Goor was er de mogelijkheid voor geïnteresseerden om een kijkje te nemen. De aankoop van het pand en de verbouwing hebben zo’n acht ton gekost.

Gerelateerde berichten

  • Salut, GGD, Viverion en bieb samen in ‘Carint-pand’6 april 2020 Salut, GGD, Viverion en bieb samen in ‘Carint-pand’ Welzijnsinstelling Salut gaat verhuizen naar het pand in de Grotestraat waar eerder Carint gevestigd was. Ook de GGD en woningcoöperatie Viverion zal daar gehuisvest worden terwijl ook de […]
  • Bibliotheek vanaf donderdag een maand gesloten20 april 2021 Bibliotheek vanaf donderdag een maand gesloten De Bibliotheek in Goor is vanaf komende donderdag gesloten vanwege de verbouwing die dan van start gaat. Het is de bedoeling om de bieb op 25 mei weer te kunnen openen. In het verbouwde […]
  • Minder uitzettingen door ander beleid17 oktober 2019 Minder uitzettingen door ander beleid Woningcorperatie Viverion, dat veel woningen in Goor verhuurd, gaat samen met welzijnsinstelling Salut en de gemeente Hof van Twente bezig om betalingsproblemen bij huurders zo snel […]
  • Salut viert 5-jarig jubileum19 oktober 2021 Salut viert 5-jarig jubileum Welzijnsorganisatie Salut viert dit jaar haar eerste lustrum. Die afgelopen jaren stonden bijna non-stop in het teken van groei en verbreding. Letterlijk qua het aantal werknemers en […]
  • Subsidie voor ‘Maatjesproject’ Salut11 oktober 2021 Subsidie voor ‘Maatjesproject’ Salut Welzijnsorganisatie Salut krijgt een subsidie van €35.000 voor het zogenoemde 'Maatjesproject'. Daarin worden vrijwilligers opgeleid om koppelingen tot stand te brengen tussen een […]